Immotheker komt met attest om kredietwaardigheid van kopers te bewijzen: “Te weinig mensen weten wat ze écht kunnen en willen uitgeven”

De kredietbemiddelaar Immotheker Finotheker komt met een nieuw attest ‘koopzekerheid’. Kopers kunnen op deze manier de eigen financiële situatie aftoetsen voor ze een bod doen op een woning. “Te weinig kopers weten wat ze écht kunnen en willen uitgeven.”

 

Meer krantenkoppen in België

“Sterke aanwijzingen dat we in hun richting moeten kijken”: optreden Goldband wellicht verantwoordelijk voor trillende Rotterdamse woontoren

Goldband is wellicht verantwoordelijk voor de “aardbeving” die een aantal inwoners van de Willemstoren in Rotterdam vorig jaar gevoeld hebben. In mei 2023 belden enkele huurders van de bovenste verdiepingen de hulpdiensten nadat ze een reeks trillingen gevoeld hadden. Al lijkt het er nu op dat een optreden van Goldband verantwoordelijk is voor het voorval.

Lees meer »

Brugse Skeelerclub blaast Rollerparade nieuw leven in

De Brugse Skeelerclub en Stad Brugge zetten in samenwerking met de Sportdienst Brugge de schouders onder een nieuwe Brugse Rollerparade. Het wordt op zondag 15 september overigens een unieke editie, in samenwerking met de Autoloze Zondag en De Dag van de Sport.
The post Brugse Skeelerclub blaast Rollerparade nieuw leven in appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vier generaties op een rij: Van Jozef tot Jules

In de Nieuwstraat in Kemmel konden we dit viergeslacht fotograferen. Stamvader is Jozef Debrabander (86) uit Nieuwkerke. We zien hem op de foto samen met zijn zoon Lieven Debrabander (57) uit Dranouter, kleinzoon Brecht Debrabander (27) uit Kemmel en achterkleinzoon Jules, die geboren werd op 19 mei. (EF)
The post Vier generaties op een rij: Van Jozef tot Jules

Lees meer »