“Ik wil naakt kunnen zwemmen in mijn tuin”: zelfs met 750.000 euro vindt Saartje Vandendriessche haar droomhuis niet

Al twee jaar is Saartje Vandendriessche (49) op zoek naar haar droomwoning. Maar zelfs met een budget van 750.000 euro is haar nog steeds niet gelukt het juiste pand te vinden. Ten einde raad besloot de presentatrice het team van ‘Huizenjagers’ in te schakelen. “Ik ben alleen, dus een bedrag van meer dan 1 miljoen euro kan ik niet ophoesten”, vertelt ze aan HLN. 

Meer krantenkoppen in België

WZC Zilvervogel brengt dementie onder de aandacht

Woonzorgcentra Zilvervogel Woumen en Zilvervogel Reninge organiseren naar aanleiding van de Week van de Dementie verschillende activiteiten om dementie onder de aandacht te brengen.
The post WZC Zilvervogel brengt dementie onder de aandacht appeared first on KW.be.

Lees meer »

Al voor twaalfde keer Wandelen voor OIGO

Op zondag 15 september gaat ‘Wandelen voor OIGO’ voor de twaalfde keer door. Deze editie gaat opnieuw van start in OC ’t Klokhuis Beveren-Leie. De opbrengst gaat dit jaar terug naar de VZW OIGO (Opgeven Is Geen Optie).
The post Al voor twaalfde keer Wandelen voor OIGO appeared first on KW.be.

Lees meer »

Parket verspreidt opsporingsbericht voor overval met Belgisch voertuig in Genève, slachtoffers loven beloning van één miljoen uit

Het Belgisch federaal parket en het openbaar ministerie van het Zwitserse kanton Genève hebben een opsporingsbericht verspreid voor een gewapende overval die begin dit jaar plaatsvond op de luchthaven van Genève. De vier daders maakten daarbij gebruik van een witte Peugeot met Belgische nummerplaat. De slachtoffers van de overval hebben een beloning van één miljoen dollar beloofd (omgerekend zo’n 905.000

Lees meer »

Twee verdachten van diefstallen uit bestelwagens opgepakt in Zonnebeke: “Buit van eerdere inbraak gevonden in hun wagen”

Diefstallen uit (bestel)wagens zijn al een aantal maanden een ware plaag in West-Vlaanderen. De politie van Ieper kon afgelopen weekend alvast enkele mogelijke dieven oppakken.
The post Twee verdachten van diefstallen uit bestelwagens opgepakt in Zonnebeke: “Buit van eerdere inbraak gevonden in hun wagen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gemeenteraadslid Dino Lateste trekt lijst Groen

Ook Groen maakt zich op voor de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober. De lijst van de partij wordt getrokken door gemeenteraadslid Dino Lateste. Schepen Stefaan Standaert staat op de derde plaats en Filip Standaert wordt lijstduwer. “Levendige en zorgzame dorpskernen, het streven naar een sociaal Maldegem en klimaatveiligheid zijn onze speerpunten”, zegt voorzitter Peter Timmerman. “Met
The post Gemeenteraadslid Dino

Lees meer »

Is het graf van Merlijn gevonden?

Archeologen suggereren dat ze mogelijk het graf gevonden hebben van Merlijn ‘de tovenaar’, één van de meest tot de verbeelding sprekende personages uit de middeleeuwse literatuur.

Lees meer »

Ex-Rode Duivel Vital Borkelmans voor rechter wegens rijden onder invloed

De ex-Rode Duivel Vital Borkelmans (61) stond woensdagochtend terecht voor de Brugse politierechtbank voor het rijden onder invloed van alcohol. De voormalige voetballer en huidige voetbaltrainer liep eind vorig jaar in Knokke tegen de lamp. Opvallend: de man stapte zelf uit zijn wagen en gaf meteen toe aan de agenten dat hij te veel gedronken had.

Lees meer »

Apple mag oortjes gebruiken als gehoorapparaat in VS

Volwassenen met licht tot matig hoorverlies, zullen later dit jaar bepaalde AirPods, draadloze oortjes van de Amerikaanse techgigant Apple, kunnen gebruiken als gehoorapparaat. De Amerikaanse gezondheidsautoriteit (FDA) heeft daarvoor ontwikkelde software van Apple goedgekeurd.

Lees meer »