Ex-liefje van Sabrina Carpenter en ‘Saltburn’-ster Barry Keoghan pakt rol in ‘Peaky Blinders’-film

Barry Keoghan (31) – bekend van ‘Saltburn’ – heeft een rol bemachtigd in de aankomende ‘Peaky Blinders’-film. Dat heeft streamingdienst Netflix donderdag bekendgemaakt. De Ierse acteur voegt zich bij de eerder aangekondigde castleden Cillian Murphy (48) en Rebecca Ferguson (40). 

Meer krantenkoppen in België

Wat Dave Grohl doet voor zijn ‘buitenechtelijk’ kind had Vlaamse Lies ook graag gehad: “Mijn vaderdagcadeautje werd teruggestuurd”

Foo Fighters-frontman Dave Grohl (55) geeft toe dat hij een buitenechtelijk kind heeft, waar de zanger en drummer voor wil zorgen. Hij hoopt dat zijn gezin hem vergeeft. In theorie mooi. In de praktijk een ander paar mouwen, zeggen experts. “Het woord ‘buitenechtelijk’ zegt het al: je staat er buiten en hoort er niet bij.”

Lees meer »

De 15 slachtoffers van seksueel misbruik die paus Franciscus over 2 weken zullen ontmoeten, zijn geselecteerd

De Belgische bisschoppen hebben 15 slachtoffers van seksueel misbruik geselecteerd die eind deze maand paus Franciscus mogen ontmoeten tijdens zijn bezoek aan ons land. Ruim 80 slachtoffers hadden zich aangemeld voor het gesprek. De geselecteerde slachtoffers krijgen een uur de tijd om met Franciscus te spreken. Wie niet gekozen is voor de ontmoeting, mag wel een brief schrijven die overhandigd

Lees meer »

Iran levert raketten aan Rusland: dit zijn de gevolgen voor oorlog in Oekraïne

Iran levert ballistische raketten aan Rusland, dat deze vermoedelijk zal inzetten in Oekraïne. De levering is een volgende stap in de samenwerking tussen de landen op militair vlak, nadat Iran eerder al kamikazedrones leverde. Waarom doet Iran dat en wat betekent het voor het verloop van de oorlog? “Dit kan Oekraïne ook voordeel opleveren”, zegt Tom Simoens, militair expert en

Lees meer »

Robyn Verzekeringen sluitaan bij Callant Groep

Robyn Verzekeringen uit Ieper sluit aan bij de groep van Peter Callant. Vanaf 1 januari 2025 zullen zo alle diensten die Callant aanbiedt als one-stop-shop voor verzekeringen, kredieten en financieel advies ook beschikbaar zijn via het huidige kantoor van Robyn Verzekeringen in de Oude Veurnestraat in Ieper.
The post Robyn Verzekeringen sluitaan bij Callant Groep appeared first on KW.be.

Lees meer »

Staking bij personeel van Brussels South Charleroi Airport: wat zijn je rechten als passagier?  

Bij een staking van het luchthavenpersoneel krijg je als passagier wél je vlucht terugbetaald of een nieuwe vlucht, maar je krijgt geen schadevergoeding. Zo’n staking wordt – in tegenstelling tot een staking bij personeel van je luchtvaartmaatschappij – gezien als overmacht. Boekte je zelf je verblijf en activiteiten voor je reis, dan zal je eventuele annulatiekosten meestal zelf moeten betalen.

Lees meer »

“Tientallen doden bij aanval op tentenkamp Gaza”, aldus aan Hamas gelieerde media – Israël spreekt van “antiterreuroperatie”

Bij een luchtaanval op Khan Younis zijn volgens artsen en aan Hamas gelieerde media veertig mensen om het leven gekomen. Zestig anderen zijn mogelijk gewond geraakt. Het Israëlische leger meldt dat het een terroristisch commandocentrum heeft aangevallen, volgens de Palestijnse autoriteiten werd vluchtelingenkamp Al-Mawasi getroffen.Volg alle ontwikkelingen in het Midden-Oosten in onze liveblog.

Lees meer »