Telegram-topman Pavel Doerov in verdenking gesteld in Frankrijk, mag land niet verlaten

De Frans-Russische miljardair Pavel Doerov, topman van de Russische berichtendienst Telegram, is in Frankrijk in verdenking gesteld voor een reeks inbreuken in verband met georganiseerde misdaad. Dat heeft de procureur van Parijs aangekondigd. 

Meer krantenkoppen in België

Mysterieuze nazitoren in Poperinge opent voor het eerst, maar geeft nog niet alle geheimen prijs: “Veel sporen lopen dood”

Een Vlaamse nazitoren spreekt tot de verbeelding: het is de enige in zijn soort en sporen over zijn functie zijn uitgewist. De toren wordt nu gerestaureerd en is voor het eerst opengesteld op Open Monumentendag. “Iedereen denkt er het zijne van”, zegt Gilbert Lobelle (72), die er dagelijks passeerde naar zijn school en werk.
The post Mysterieuze nazitoren in

Lees meer »

KIJK. VTM NIEUWS mee aan boord van mijnenjager Lobelia tijdens grootschalige oefening voor Belgische kust

De Belgische marine houdt een grootschalige oefening voor onze kust, samen met de Nederlandse, de Franse en de Estse marine. Ze moeten vliegtuigbommen op de zeebodem, die gedropt zijn tijdens de wereldoorlogen maar nooit zijn ontploft, onschadelijk maken. En dat hebben ze, vanop de mijnenjager Lobelia, ook echt gedaan, niet alleen voor de oefening. Eerder deze week hebben de mijnenjagers

Lees meer »

Kijk bij HLN exclusief live naar topaffiches in het amateurvoetbal

In samenwerking met Voetbal Vlaanderen biedt HLN, exclusief voor abonnees, ook dit seizoen live amateurvoetbal aan. Elk weekend wordt één topaffiche uit eerste amateurafdeling live gestreamd met deskundig commentaar. In bepaalde weken komen ook toppers uit lagere reeksen aan bod. Dit weekend staan er twee matchen op het programma. Vanavond is er Racing Mechelen-Berchem Sport, morgen Belisia Bilzen-Dessel Sport.

Lees meer »

Taylor Swift spreekt steun uit voor Kamala Harris na debat tegen Donald Trump: “Zij vecht voor de zaken en rechten waar ik in geloof”

Taylor Swift heeft kort na het debat tussen Kamala Harris en Donald Trump via Instagram bekendgemaakt dat ze de Democratische presidentskandidaat Harris steunt voor het presidentschap. In een bericht aan haar 283 miljoen volgers schreef ze: “Ik zal mijn stem uitbrengen op Kamala Harris en Tim Walz bij de presidentsverkiezingen van 2024″.

Lees meer »

Verdachte (24) in de cel voor dodelijke home-invasion in Elsene

In het onderzoek naar de dodelijke home-invasion in Elsene hebben de speurders een 24-jarige verdachte opgepakt. Dat bevestigt het parket van Brussel. De man zit sinds 30 augustus in de cel. Tijdens de home invasion viel 1 dode, een man van 57 jaar, en 2 gewonden, de zoon en de vrouw van het dodelijk slachtoffer.

Lees meer »

Auto kantelt na aanrijding op kruispunt in Oostduinkerke, drie slachtoffers lichtgewond overgebracht naar ziekenhuis

Bij een verkeersongeval in het centrum van Oostduinkerke zijn donderdagochtend drie gewonden gevallen. Een auto met daarin een bejaard koppel van 80 en 84 jaar stopte niet aan een kruispunt en ramde de wagen van een 32-jarige vrouw in de flank. Haar auto kantelde en de vrouw zat even vast. De drie gewonden werden naar het ziekenhuis gebracht.
The

Lees meer »

25 kandidaten voor N-VA Anzegem: “Bestuur met gezonde begroting”

N-VA Anzegem heeft haar lijst en programma klaar voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. “Een correct en verantwoordelijk bestuur, dat is waarvoor we staan”, stelt kandidaat-burgemeester Koen Tack (62).
The post 25 kandidaten voor N-VA Anzegem: “Bestuur met gezonde begroting” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Dankjewel, Telenet”: Luca Brecel moet factuur van 5.000 euro (!) dan toch niet betalen na “halve minuut 4G”

Luca Brecel houdt alleen een sportieve kater over aan z’n trip naar de Saudi Arabia Snooker Masters. De 29-jarige Limburger werd vorige week in de eerste ronde uitgeschakeld. Aanvankelijk leek hij ook te zijn opgezadeld met een stevige rekening voor zijn mobiel verbuik. Bijna 5.000 euro zat hij boven z’n vaste abonnementskost, al heeft Telenet de fout intussen rechtgezet.

Lees meer »

Sint-Kruis maakt zich op voor een druk kermisweekend

Tijdens het weekend van 14 en 15 september viert Sint-Kruis naar jaarlijkse traditie zijn Sint-Kruis kermis. Voorzitter Seraphin Bouuaert en zijn nieuwe ploeg slaagden erin om alle standen voor rommelmarkt en straatfeest ingevuld te krijgen.
The post Sint-Kruis maakt zich op voor een druk kermisweekend appeared first on KW.be.

Lees meer »