Nu kunnen fans echt beginnen aftellen: VTM maakt startdatum ‘The Masked Singer’ bekend

Wanneer begint ‘The Masked Singer’ nu echt? Die vraag brandt op de lippen van speurend Vlaanderen. “Ze blijven binnenkomen, de berichten en de vragen”, klinkt het bij host Jens Dendoncker in een nieuwe teaser die op de VTM-kanalen is gelost. Jens zoekt het graag uit en offert zich op om een heerlijke ‘crèmeke’ tot op de bodem op te smullen. Met succes. Wanneer start ‘The Masked Singer’ nu echt? Op vrijdag 20 september om 20.40 uur. Laat het raden nu al maar beginnen. 

Meer krantenkoppen in België

Politie onderzoekt verschillende diefstallen van elektrische fietsen in Brugge: “Was nochtans dubbel gesloten”

Dieven hebben donderdagavond een elektrische fiets ter waarde van enkele duizenden euro’s gestolen ter hoogte van Howest in Brugge. “Mijn fiets was nochtans dubbel gesloten”, zucht slachtoffer Fien Dhondt. “Al snel hoorde ik dat ik niet het enige slachtoffer was.”
The post Politie onderzoekt verschillende diefstallen van elektrische fietsen in Brugge: “Was nochtans dubbel gesloten” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Cipier getuigt over wantoestanden in Antwerpse gevangenis: “Die noodknoppen? Bij mijn weten zijn die nog nooit gecontroleerd”

Een gedetineerde wordt drie dagen gefolterd in zijn cel. Een maatschappelijk werkster wordt verkracht tijdens een één-op-één gesprek. Het lijkt wel of ze in de gevangenis van Antwerpen van incident naar incident leven. “Het voelt alsof hier permanent iemand met een kettingzaag achter ons aan loopt. We wandelen niet hoor, we lopen”, vertelt een cipier anoniem aan HLN.

Lees meer »

Reconstructie voor dood van Annie De Poortere in 1994 van start, verdachte (78) doet niet mee

De reconstructie in de zaak van de dood van Annie De Poortere in 1994 in Sint-Martens-Latem ging woensdagochtend van start zonder de verdachte. De medewerking van de verdachte, haar toenmalige echtgenoot, de 78-jarige H.D., was van doorslaggevend belang omdat zijn verklaring centraal staat en er geen getuigen meer zijn die de man kunnen tegenspreken. Het is nog afwachten wat de

Lees meer »

1.200 werkende asielzoekers betalen voor opvang

Sinds het op 1 juli voor werkende asielzoekers in een opvangcentrum verplicht is geworden om een bijdrage te betalen voor hun opvang, hebben 1.200 asielzoekers dat daadwerkelijk gedaan. Dat meldt staatssecretaris voor Asiel en Migratie Nicole de Moor (CD&V).

Lees meer »

“Uitstel verstrenging lage-emissiezone is geen communautaire zaak”, David Leisterh (MR) vindt dat beslissing in Brussel al veel eerder genomen had moeten worden

De Brusselse Franstalige formateur David Leisterh (MR) ontkent met klem dat de Franstalige partijen in de mogelijke Brusselse regering de Nederlandstalige Brusselaars monddood maken. Hij haalt aan dat het Franstalige voorstel om de verstrenging van de lage-emissiezone met 2 jaar uit te stellen ook gedragen wordt door verschillende Nederlandstalige partijen.

Lees meer »