Meer dan 4 jaar cel voor man die als eerste Capitool binnendrong

De man die als eerste het Capitool in Washington binnendrong tijdens de bestorming van 6 januari 2021 is veroordeeld tot meer dan vier jaar cel. Hij kreeg ook een boete van 2.000 dollar.

 

Meer krantenkoppen in België

Stad Roeselare versterkt laadinfrastructuur met 22 extra palen om toekomstgerichte mobiliteit te ondersteunen

Met de uitbreiding van haar laadinfrastructuur zet de Stad Roeselare opnieuw een belangrijke stap richting de toekomst. In lijn met de Vlaamse en Europese doelen speelt Roeselare proactief in op de groeiende vraag naar elektrische laadmogelijkheden. Bovendien worden de benzine-, diesel- en lpg-wagens van het eigen wagenpark ook stelselmatig vervangen door elektrische wagens of plug-in hybrides.
The post Stad

Lees meer »

Zussen Annelien en Stephanie Coorevits werden bijna écht opgepakt in ‘Celebrity Klopjacht’: “Ze dachten dat we een betonmolen gingen stelen”

De zussen Annelien (37) en Stephanie Coorevits (40) proberen in ‘Celebrity Klopjacht’ op Play4 uit de handen van de speurders te blijven, maar tijdens de opnames van het programma belandden ze bijna écht in de cel. In de GoPlay-podcast ‘Achter De Schermen’ vertellen de zussen hoe ze tot twee keer toe in aanraking kwamen met de politie: “Gelukkig bleek de

Lees meer »

Goud voor Luc Larmuseau en Marie-Rose Dendauw

Luc Larmuseau en Marie-Rose Dendauw zijn 50 jaar getrouwd. “Luc vroeg me ten dans op een boerenbal in zaal Cortina in Wevelgem en ik was op slag verliefd op die slanke man”, lacht Marie-Rose. “Na een vrijage van twee jaar trouwden we op 30 augustus 1974 voor de wet en negen maanden later voor de kerk.”
The post Goud

Lees meer »