Mark Delanote, vader van de fiscale hervorming: ‘Wat MR doet, is zand in de ogen strooien’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Maakt Céline Dion comeback op Eurovisiesongfestival? Podcastmakers denken te weten van wel

Een dikke maand na haar memorabele optreden op de openingsceremonie van de Olympische Spelen, zou Céline Dion (56) een comeback plannen op het komende Eurovisiesongfestival. Dat idee wordt geponeerd in de podcast Eurovis-Huns, meer bepaald in een gesprek met Moritz Stadler, één van de producenten van de ’s werelds bekendste liedjeswedstrijd. De man bevestigt noch ontkracht het gerucht voorlopig niet.

Lees meer »

14de editie van Rechte Deur Ooglé was topper

De veertiende editie van Rechte Deur Ooglé was de meest succesvolle editie ooit. De stralende zon zorgde voor heel wat kijklustigen langs het parcours en ook de deelnemers zelf waren in groten getale aanwezig. Liefst 250 deelnemers zorgden voor een recordeditie.
The post 14de editie van Rechte Deur Ooglé was topper appeared first on KW.be.

Lees meer »

Daar is opnieuw het plan om al uw berichten te scannen

Het omstreden EU-voorstel om alle chatgesprekken door te lichten op zoek naar beelden van kindermisbruik, staat weer op de agenda. In de herwerkte versie gaat het vooral over een scan van reeds bekende beelden. Voor nieuw materiaal moet de technologie “nog worden ontwikkeld”.

Lees meer »

“Ik heb zelf niet naar de scène durven kijken”: ‘Familie’ kreeg uitzonderlijk +16-label voor horrorbeelden

Een lijk dat in stukken wordt gezaagd en ledematen die in een kuil worden gekieperd. Die gruwelscènes openden het nieuwe seizoen van ‘Familie’, waardoor de soap voor één keer het logo +16 kreeg. Uitzonderlijk, want het gebeurde amper één keer eerder in de 34-jarige geschiedenis van de reeks. De maker en kijkers van ‘Familie’ reageren. “Ons kind is huilend naar

Lees meer »

Orlando Bloom verloor 23 kilo voor nieuwe thriller ‘The Cut’: “Ik dacht letterlijk dat ik zou sterven”

Orlando Bloom viel zo’n 23 kilo af voor zijn nieuwe film ‘The Cut’. Dat vertelde de 47-jarige acteur in gesprek met ‘Variety’ en ‘People’. Bloom werd niet alleen fysiek, maar ook “mentaal uitgedaagd” tijdens het afvallen voor de nieuwe prent, waarin hij een bokser speelt die moet afvallen om terug te keren naar de ring voor een laatste kans op

Lees meer »