Koersduvels gaan naar Parijs voor Marvin Odent

Marvin Odent strijdt binnenkort om een medaille op de Paralympische Spelen in Parijs. Op woensdag 4, donderdag 5 en zaterdag 7 september staat hij aan de start van verschillende spannende wedstrijden. De Koersduvels trekken naar de Franse hoofdstad om hun dorpsgenoot aan te moedigen.

“We leggen twee autobussen in om Marvin Odent tijdens de wegwedstrijd aan te moedigen”, zegt Ignace Dumortier, voorzitter van de Hollebeekse Koersduvels. “Wie nog mee wil, moet zich haasten want beide autocars zijn praktisch volzet. Het blijft alleszins een geweldige kans om Marvin te steunen tijdens de Paralympische Spelen in Parijs. Het wedstrijdschema van Marvin ziet er als volgt uit: op woensdag 4 september neemt hij deel aan de tijdrit (klasse MH3, 2 rondes van 14,2 kilometer) met verwachte starttijd rond 15.30 uur. Donderdag volgt de wegrit met 5 rondes van 14,2 kilometer met start om 16.10 uur en op zaterdag 7 september staat Marvin aan de start van de Mixed Relay (MH3, 3×3 rondes) met verwachte starttijd rond 15 uur.”

Vanuit Hollebeke reizen de supportersbussen op donderdag naar Clichy-sous-Bois, de start en aankomstplaats van de wegwedstrijd. “We vertrekken op donderdag om 10 uur vanuit Hollebeke”, vervolgt Ignace. “We voorzien een tussenstop rond de middag voor een korte pauze. De aankomst is voorzien in Clichy-sous-Bois ruim op tijd om een mooie plaats te veroveren voor de wedstrijd die om 16.10 uur begint. De terugreis is ’s avonds voorzien. Rond 20 uur vertrekken we weer richting Hollebeke, met verwachte aankomst rond middernacht. Voor slechts 35 euro per persoon reis je mee heen en terug.” (EG)

Wie interesse heeft om mee te reizen, kan Ignace Dumortier bij voorkeur contacteren via mail op ignace.dumortier@linadesign .be. Na 19 uur is hij telefonisch bereikbaar op 0490 11 01 23.

The post Koersduvels gaan naar Parijs voor Marvin Odent is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Littler en Van Gerwen, die gesteund werd door heel zijn gezin, stoten door – Ontdek het programma van zondag

Titelverdediger Michael van Gerwen heeft zich geplaatst voor de kwartfinale van de World Series of Darts Finals in Amsterdam. Zondagmiddag kijkt de Nederlander wereldkampioen Luke Humphries in de ogen. Die andere thuisspeler, Raymond van Barneveld, moest zijn meerdere erkennen in Luke Littler. Ook Rob Cross en Michael Smith verzekerden zich van een plekje op de laatste dag.

Lees meer »

Daan toont z’n bijzondere kaars in ‘Komen eten’: “Eigenlijk moet iedereen een piemel in de kast hebben”

Vooraleer Daan Alferink in de kookpotten roert, toont hij dinsdagavond in ‘Komen eten’ z’n kleurrijke interieur. Meest opvallende voorwerp: een peniskaars. “Eigenlijk moet iedereen een piemel in de kast hebben”, legt hij uit. “Het is een kaars, maar ik vond het zo’n zonde om hem op te branden. Dus ik heb het touwtje gecastreerd en nu staat hij in m’n

Lees meer »

Iran ontkent levering raketten aan Rusland

In de Syrische provincie Hama zijn na de reeks Israëlische aanvallen in de nacht van zondag op maandag al veertien doden geteld. Dat meldt het officiële agentschap Sana. Er vielen ook 43 gewonden. De Israëlische aanvallen waren naar verluidt gericht tegen vijf militaire sites in het centrum van het land.Volg alle ontwikkelingen in het Midden-Oosten in onze liveblog.

Lees meer »

‘Vind me op het nieuws’: politie rukt massaal uit naar Brugse school, nadat ex-leerling (23) verontrustende boodschappen online plaatst

In Brugge is de politie vrijdagochtend met verschillende patrouilles uitgerukt naar een school, omdat een ex-leerling (23) via sociale media beelden van die school had gedeeld met weinig geruststellende boodschappen. De jongeman werd uiteindelijk opgepakt in de buurt en is na verhoor aangehouden door de onderzoeksrechter. Hij stond onder voorwaarden in een ander lopend dossier. “De leerlingen liepen nooit gevaar”,

Lees meer »

Lokaal Opvanginitiatief (LOI) opent huisjes in begijnhof: “We willen meer verbinding met de buurt realiseren”

In Diksmuide werd in het begijnhof een nieuw onderdak van het LOI geopend. Schepen van Sociale Zaken Katleen Winne gaf mee dat deze burgerlijke godshuizen werden gebouwd voor de oorlogsweduwen. Ook nu vormen ze een thuis voor slachtoffers van oorlogsgeweld.
The post Lokaal Opvanginitiatief (LOI) opent huisjes in begijnhof: “We willen meer verbinding met de buurt realiseren” appeared first

Lees meer »