IN BEELD. Zo zag het exclusieve verjaardagsfeestje dat Madonna voor haar 12-jarige tweeling gaf eruit

Het is feest ten huize Madonna (66). Haar tweelingdochters Stella en Estere vieren hun twaalfde verjaardag en dat kan de zangeres niet zomaar voorbij laten gaan. Van paardrijden tot graffiti en waterglijbanen, niets mocht ontbreken op dit exclusieve evenement. 

Meer krantenkoppen in België

Apple en Google verliezen rechtszaken en moeten miljarden euro’s betalen: “Grote overwinning voor Europese burgers”

Apple moet 13 miljard euro terugbetalen aan Ierland. Dit heeft het Europese Hof van Justitie dinsdag bekendgemaakt in zijn vonnis over deze zaak. Volgens de Europese Commissie was er sprake van ongeoorloofde staatssteun. Dezelfde rechtbank heeft ook een definitief vonnis uitgesproken tegen Google. Die techgigant zal een boete van 2,4 miljard euro moeten betalen.

Lees meer »

Maria Jonckheere viert 103de verjaardag in wzc Sint-Jozef in Oostkamp

Dinsdag 10 september vierde Maria Jonckheere haar 103de verjaardag in het woonzorgcentrum Sint-Jozef in Oostkamp. Marie verblijft er sinds 2022 en is op 12 juni van dit jaar verhuisd naar de nieuwbouw van afdeling De Sterrenkijker.
The post Maria Jonckheere viert 103de verjaardag in wzc Sint-Jozef in Oostkamp appeared first on KW.be.

Lees meer »

Baseballclub brengt prachtig eerbetoon aan overleden Luca (21): “Hij was er altijd voor iedereen, met de nodige humor”

Een gigantisch nummer ‘2’ – “zijn rugnummer” – vormen met zo veel mogelijk mensen. De baseballclub Sunville Tigers uit het Limburgse Zonhoven hield woensdagavond een opvallend eerbetoon aan Luca Pignatelli. De 21-jarige overleed vorige week nadat hij door twee treinen werd aangereden in Diepenbeek. “Luca was er altijd voor iedereen, met de nodige humor.”

Lees meer »

Huis Van Wonterghem valt in de prijzen op Gault&Millau Catering Awards met eigen ontwikkeld softwareprogramma: “Mooie erkenning”

Afgelopen maandag viel Huis Van Wonterghem tijdens het netwerkevenement van Gault&Millau in de prijzen. De jury van de Gault&Millau Catering Awards had namelijk oog voor het innovatieve softwareprogramma dat Van Wonterghem Catering aanstuurt en uniek is in zijn soort. Dit leverde het bedrijf de award op voor ‘Innovative Catering Idea of the Year’.
The post Huis Van Wonterghem valt

Lees meer »

KSA Schuiferskapelle pakt uit met feestweekend

De KSA van Schuiferskapelle blaast dit jaar 40 kaarsjes uit en laat die verjaardag niet onopgemerkt voorbij gaan. De KSA nam in 1984 de activiteiten over van de toenmalige Chiro en vestigde zich in de jeugdlokalen in de Brouwerijstraat, waar de jeugdbeweging vandaag nog steeds zit. Op 13, 14 en 15 september wordt een feestweekend
The post KSA Schuiferskapelle

Lees meer »

Audi houdt fabriek in Vorst gesloten: “Tot het personeel bereid is om normaal aan de slag te gaan”

De vakbonden bij Audi Brussels in Vorst gaan maandagvoormiddag samenzitten om een standpunt te bepalen, na de eis van de directie op zaterdag. Dat meldt vakbondsman Jan Baetens (ACV-Metea). De directie dreigde met een strafklacht als de 200 sleutels van wagens die door werknemers ‘in beslag genomen’ zijn, niet uiterlijk maandagmiddag teruggegeven worden. De vakbonden dreigen evenwel voor een gesloten

Lees meer »