HLN TRANSFERLIVE. Duwt Milan Saelemaekers naar Roma? – Standard shopt bij Kortrijk

De transfermolen draait op volle toeren. In deze liveblog mist u niets van alle transfernieuws! 

Meer krantenkoppen in België

‘Kotmadam Sarafian’ maakt zich voor het eerst kwaad en terecht: “Wie doet er glasscherven in drinkbak van de hond?!”

Barbara Sarafian (56) moet voor het eerst van haar oren maken als kotmadam. Enkele studenten hadden een zware avond achter de rug en lieten aan de actrice weten dat ze alles later zouden opruimen. Maar dan ontdekt ‘Kotmadam Sarafian’ glas in de drinkbak van haar hond Mike. “Wie heeft dat gedaan?!”, klinkt het meteen boos en verontwaardigd.

Lees meer »

Vital Borkelmans veroordeeld voor rijden onder invloed in Knokke-Heist

Ex-profvoetballer Vital Borkelmans (61) is door de Brugse politierechter voor rijden onder invloed veroordeeld tot vijftien dagen rijverbod en 1.600 euro boete, waarvan 600 euro effectief. Nog voor de ademtest gaf de voormalige assistent-bondscoach toe dat hij te veel gedronken had.
The post Vital Borkelmans veroordeeld voor rijden onder invloed in Knokke-Heist appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wegdek op E40 tussen Oostduinkerke en Veurne wordt vanaf 22 september vernieuwd

Er wordt vanaf 22 september een nieuw wegdek aangelegd over een afstand van 4 kilometer op de E40. Het wegdek van de E40 richting Frankrijk, tussen de op- en afrittencomplexen van Oostduinkerke (nummer 2) en Veurne (nummer 1a), is aan vernieuwing toe.
The post Wegdek op E40 tussen Oostduinkerke en Veurne wordt vanaf 22 september vernieuwd appeared first on

Lees meer »

Lijst verzoent ervaring met jong talent: N-VA + Trots stelt 17 kandidaten voor

N-VA + Trots trekt met 17 kandidaten naar de komende gemeenteraadsverkiezingen. Gudrun Debrabandere trekt de lijst, huidig schepen Bernard Fonteyne staat op plek twee, Francis Bonte van Trots op Lendlee op vier en Marnic Vandenbroucke duwt de lijst op vraag van de leden. “Onze lijst is een mix van ervaren, jonge, minder jonge en gepensioneerde kandidaten én acht vrouwen”, zegt

Lees meer »

Voetballer (16) die in elkaar stuikte tijdens training in Tessenderlo is overleden: “Thabet was erg geliefd binnen de ploeg”

De 16-jarige voetballer van Ham United die woensdagavond tijdens de training onverwacht in elkaar stuikte, is overleden. Dat laat de correspondent van Ham United weten. Thabet ging naar school in het Don Bosco College in Hechtel-Eksel. “Hij was een buitengewoon getalenteerde jonge voetballer, een rustige en vriendelijke jongen”, klinkt het bij zijn voetbalclub.

Lees meer »

Eerste toegankelijkheidsmarkt in Torhout

De stedelijke adviesraad voor mensen met een beperking organiseert voor het eerst een toegankelijkheidsmarkt. Dat gebeurt op donderdag 26 september van 16 tot 19 uur in het stadskantoor aan de Aartrijkestraat. Iedereen kan er gratis een kijkje komen nemen en vrij tussen de infostanden kuieren.
The post Eerste toegankelijkheidsmarkt in Torhout appeared first on KW.be.

Lees meer »

Steven Van Herreweghe doorprikt clichés in ‘Enquêtebureau’ én z’n eigen leven: “Ik kom goed overeen met nieuwe partner van m’n ex”

‘Hoeveel mensen plassen tijdens het douchen?’ Het zijn vragen die Steven Van Herreweghe (46) voorlegt aan bekende Vlamingen in zijn nieuwe programma ‘Enquêtebureau’. Typische clichés worden aan diggelen geslagen of nét bevestigd. Maar welke vooroordelen wil Steven over z’n eigen (liefdes)leven doorprikken? “Bij die persoonlijke onthulling staarde het publiek me aan.”

Lees meer »

Blinken spreekt steun uit voor gevluchte Venezolaanse presidentskandidaat

De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken heeft zondag (lokale tijd) zijn steun uitgesproken voor de presidentskandidaat van de Venezolaanse oppositie, Edmundo Gonzalez Urrutia, die naar Spanje vluchtte. Sinds de omstreden presidentsverkiezingen eind juli, verhoogde de autoritaire president Nicolas Maduro de druk op de oppositieleider.

Lees meer »

Alles was geregeld voor hun huwelijk, tot nietsvermoedende bruid krijgt te horen dat ze maand eerder al trouwde

Een vrouw uit het Franse Vélizy-Villacoublay (op zo’n 15 kilometer van Parijs) had haar speciale dag heel anders voorgesteld. Tijdens het plannen van haar bruiloft kwam ze erachter dat zij op papier al getrouwd was. Een andere vrouw bleek onder haar naam, met behulp van haar identiteitskaart die zij eerder was kwijtgeraakt, een maand eerder getrouwd te zijn.

Lees meer »