“Een van de ergste online verkrachters ooit”: 17 jaar cel voor man die als ‘bekende Youtuber’ meisjes chanteerde voor naaktbeelden

Een verkrachter die zich voordeed als een bekende Youtuber is veroordeeld tot een gevangenisstraf van 17 jaar. De man benaderde jonge meisjes met seksueel getinte berichten en dreigde ermee deze te verspreiden als ze niet ingingen op zijn verzoeken tot seksuele handelingen.

 

Meer krantenkoppen in België

Luchthaven Charleroi ligt plat door wilde staking: wie betaalt de miljoenenfactuur van alle geschrapte vluchten?

Met hun wilde staking maakt het luchthavenpersoneel in Charleroi een kruis over zo’n 170 vluchten en de reisplannen van bijna 30.000 passagiers. “De startbaan blokkeren, da’s onverantwoord en ongezien in de Europese luchtvaart”, zucht transporteconoom Wouter Dewulf (UAntwerpen), die het torenhoge prijskaartje van een dagje staken op 2 miljoen euro becijfert. Wie gaat dat betalen?

Lees meer »

Vernieuwde aanpak van de taalopleiding bij Vives Brugge

De opleiding Business & Languages aan Vives Brugge werd voor het komende academiejaar grondig herzien. Studenten kunnen nu zelf kiezen welke vreemde talen ze willen studeren, met een grotere focus op praktijkgerichte projecten en de integratie van artificiële intelligentie (AI) in het curriculum.
The post Vernieuwde aanpak van de taalopleiding bij Vives Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jacques Vermeire en Axel Daeseleire gespot op rommelmarkt in Kruiseke voor opnames voor nieuw seizoen Eenmaal Andermaal

Het was zondagvoormiddag op de koppen lopen tijdens de rommel- en antiekmarkt in Kruiseke. dat had onder andere te maken met de komst van de makers van het VTM-programma Eenmaal Andermaal met Jacques Vermeire en Axel Daeseleire.
The post Jacques Vermeire en Axel Daeseleire gespot op rommelmarkt in Kruiseke voor opnames voor nieuw seizoen Eenmaal Andermaal appeared first on

Lees meer »

KBC lanceert tweede kasbon in strijd tegen staatsbon

KBC lanceert een tweede kasbon met looptijd van een één jaar, aan dezelfde voorwaarden dan de eerder aangekondigde. Het gaat om een brutorente van 3,10 procent, wat netto 2,17 procent oplevert na aftrek van 30 procent roerende voorheffing. Dat meldt de bank vrijdag.

Lees meer »

Expert seksueel geweld over mogelijke verkrachting maatschappelijk assistente in Antwerpse gevangenis: “Op het werk is de onmacht veel groter”

"Als iemand het slachtoffer wordt van seksueel geweld op het werk, heeft dat een grotere impact dan wanneer het bijvoorbeeld op straat gebeurt." Dat zegt Ines Keygnaert (Universiteit Gent), professor seksuele en reproductieve gezondheid, gespecialiseerd in geweld. Ze reageert op de gebeurtenissen in de gevangenis van Antwerpen, waar een maatschappelijk assistente zou zijn verkracht door een gedetineerde.

Lees meer »

Lijst verzoent ervaring met jong talent: N-VA + Trots stelt 17 kandidaten voor

N-VA + Trots trekt met 17 kandidaten naar de komende gemeenteraadsverkiezingen. Gudrun Debrabandere trekt de lijst, huidig schepen Bernard Fonteyne staat op plek twee, Francis Bonte van Trots op Lendlee op vier en Marnic Vandenbroucke duwt de lijst op vraag van de leden. “Onze lijst is een mix van ervaren, jonge, minder jonge en gepensioneerde kandidaten én acht vrouwen”, zegt

Lees meer »

Gemeente huldigt Heren 1 en Meisjes U16 van Basketbalclub Koksijde voor prestaties vorig seizoen

In de Kokpit van het gemeentehuis van Koksijde vond de huldiging plaats van Basketbalclub Koksijde. De ploegen Heren 1 en Meisjes U16 werden er gelauwerd voor hun titels van het voorbije basketbalseizoen. Bovendien werd als verrassing aan trainer Dirk Goens de titel van Sportief ambassadeur van Koksijde toegekend. Meisjes U16 slaagde erin om de kers
The post Gemeente huldigt

Lees meer »