Duitse politie schiet opnieuw vermoedelijke aanvaller met mes neer

In de Duitse stad Recklinghausen heeft de politie een 33-jarige man doodgeschoten die keet schopte met een mes. Dat heeft de politie van het nabijgelegen Dortmund woensdag meegedeeld.

 

Meer krantenkoppen in België

#iedereenwestvlaming

Vanavond en morgen Memorial Van Damme in Brussel. Een van de topatleten die je er aan het werk kan zien is polsstokspringer Mondo Duplantis.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dan toch geen Lampaert op EK: hij wordt vervangen door Victor Vercouillie en Edward Theuns

Yves Lampaert (33) moet een kruis maken over het EK tijdrijden. Onze landgenoot was nochtans optimistisch over zijn herstel na een dubbele valpartij, maar de West-Vlaming sukkelt met een luchtweginfectie en geraakt niet tijdig fit. “Een DNS is in de maak”, onthulde hij in de vlog van Victor Campenaerts. Lampaert wordt vervangen door Victor Vercouillie in de tijdrit en door

Lees meer »

Laatste dag van de Oostkampse sportkampen

De laatste weekdag van de vakantie was meteen ook de laatste dag van de Oostkampse sportkampen (OOK). Een grote groep kinderen beleefde er de tijd van hun leven. Zij kregen op vrijdag 30 augustus hun sportdiploma overhandigd door de vrijwilligers van OOK. “Het waren zeer gemotiveerde jongeren die deze zomer deel uitmaakten van onze sportkampen.
The post Laatste dag

Lees meer »

Duizenden mensen geëvacueerd voor bosbranden in Californië

Duizenden bewoners in het zuiden van de Amerikaanse staat Californië zijn zondag geëvacueerd voor oprukkende bosbranden. Dat melden Amerikaanse media. Gouverneur Gavin Newsom riep zaterdagavond (lokale tijd) de noodtoestand uit om extra middelen in te zetten in de strijd tegen het vuur.

Lees meer »

De Gilde: luxeflats in de schaduw van het Brugse Belfort in aanbouw

Na zes jaar intensieve gesprekken met de stad Brugge is het bouwproject De Gilde eindelijk van start gegaan. De werkzaamheden zijn begonnen met de sloop van de oude kantoorgebouwen van het ACV, waarmee een belangrijke stap is gezet richting de realisatie van dit unieke en innovatieve woonproject in de binnenstad.
The post De Gilde: luxeflats in de schaduw van

Lees meer »

Luc en Taleen klinken op goud

Luc Grillet werd geboren in Menen in 1947. Zijn toekomstige, Taleen Bostoen, werd geboren in Kortrijk in 1952. De liefdeskriebels groeiden nadat ze elkaar ontmoetten in de taverne in Kortrijk, waar Taleen een vakantiejob deed. En zo stapten ze 50 jaar geleden in het huwelijksbootje in de Kortrijkse deelgemeente Bissegem. Ze kregen twee zonen, Luc
The post Luc en

Lees meer »

Italiaanse douane rolt smokkelnetwerk van valse retro-spelconsoles op

De Italiaanse douane heeft een netwerk opgerold dat zich bezighield met de illegale verkoop van valse retrospelconsoles afkomstig uit China. Op de harde schijven van de consoles stonden illegale kopieën van populaire games uit de jaren 80 en 90 zoals ‘Super Mario bros.’ en ‘Street fighter’. De douane arresteerde 9 Italianen en nam een voorraad consoles in beslag met een

Lees meer »