Concurrentie tussen scholen piekt in strijd om leerkrachten

01:00 Scholen doen elkaar meer dan ooit concurrentie aan door leerkrachten van elkaar af te snoepen. In de week voor het begin van het schooljaar regent het bij de directies afzeggingen van leraren die elde… 

Meer krantenkoppen in België

Droomstart voor Dimitri De Saedeleer en KEVC Beselare: “Dit geeft veel vertrouwen aan de ploeg”

KEVC Beselare neemt een vliegende start bij zijn terugkomst in tweede provinciale. Na een 5-1-overwinning op de openingsspeeldag gingen de Beselarenaars afgelopen weekend met 0-3 winnen op het veld van Dottenijs Sport. Zo pakken de jongens van Thierry Lemaire een onverhoopte zes op zes.
The post Droomstart voor Dimitri De Saedeleer en KEVC Beselare: “Dit geeft veel vertrouwen aan

Lees meer »

Renovatie van € 180.000 levert nieuwe sportvloer op in Sportcentrum Ter Biezen

Het nieuwe sportseizoen in SC Ter Biezen in Bissegem kan onder de beste omstandigheden van start gaan dankzij de aanleg van een nieuwe sportvloer. Vochtproblemen onder de vorige houten vloer noodzaakten een onvermijdelijke renovatie, goed voor 180.000 euro.
The post Renovatie van € 180.000 levert nieuwe sportvloer op in Sportcentrum Ter Biezen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Breakdancer die geen enkel punt scoorde op Olympische Spelen is plots… nummer één van de wereld

Herinnert u zich Rachael Gunn, ook wel bekend als ‘Raygun’, nog? De Australische breakdancer ging over de tongen toen ze op de Olympische Spelen in Parijs uitpakte met onverwachte, technisch niet heel moeilijke moves en geen enkel punt scoorde. Ze kreeg na haar performance bakken kritiek te slikken, maar wat blijkt nu? ‘Raygun’ is de huidige nummer één op de

Lees meer »

Christine straks al 25 jaar achter de toog van Don Quichotte: “Als boerendochter kende ik niet veel van café houden”

Christine Vankeirsbilck uit Pittem zal volgend jaar al een kwarteeuw achter de toog staan van café Don Quichotte in de Pontweg, vlakbij de rotonde met de Tramstraat. “Onze ligging hier is goed, op donderdag genieten we ook van het volk op de markt.”
The post Christine straks al 25 jaar achter de toog van Don Quichotte: “Als boerendochter kende

Lees meer »

Halsbrekende toeren in Kortrijk: mannen heffen elkaar over gebouw van drie verdiepen heen

Op sociale media doet er een opvallend beeld de ronde vanuit het centrum van Kortrijk. Een medewerker heft met een verreiker zijn collega, die zomaar op een palet zit over een huis van drie verdiepen heen. Het voorval zou vorige week gebeurd zijn aan de Kasteelkaai bij de nieuwe verlaagde Leieboorden. “Aan dergelijke flagrante praktijken is een serieus valgevaar verbonden.

Lees meer »

Dorine (62) organiseerde spaghetti-avond voor Levensloop: “Ik weet wat die ziekte aanricht”

“Mijn moeder en mijn twee broers kregen kanker. Een broer overleed aan die verschrikkelijke ziekte”, zegt Dorine Hilderson. De gewezen cipier organiseerde samen met wandelclub De Brugsche Globetrotters een spaghetti-avond voor Levensloop in café Het Nieuw Gemeentehuis in Assebroek.
The post Dorine (62) organiseerde spaghetti-avond voor Levensloop: “Ik weet wat die ziekte aanricht” appeared first on KW.be.

Lees meer »