Wat vinden Vlaamse paralympiërs van de spottende video’s op Tiktok-kanaal van Paralympische Spelen? “Ik wil er niet tussen staan”

Video’s waarin gelachen wordt met paralympiërs gaan viraal. Grappig of spottend? De publieke opinie raakt er niet aan uit. Wie is beter geplaatst om daarop te antwoorden dan de Vlaamse atleten die zich opmaken voor de Spelen? “Dan bestempelen ze me als mankepoot.”

 

Meer krantenkoppen in België

Cycloon Boris eist eerste dodelijke slachtoffers: 4 mensen komen om bij overstromingen in Roemenië

In Roemenië zijn al zeker 4 mensen omgekomen na zware overstromingen bij de doortocht van cycloon Boris, die op dit moment over Centraal-Europa trekt. Een persoon is nog vermist. Volgens de weerdiensten wordt het zwaartepunt van de storm deze avond en nacht verwacht, met mogelijk de ergste overstromingen in decennia. Ook Oostenrijk, Tsjechië, Slowakije, Duitsland en Polen zetten zich schrap

Lees meer »

Gerenoveerde Kapittelzaal doet Paterskerk in Izegem stukje herleven

Twee jaar na de sloop van de Paterskerk krijgt met de renovatie van de voormalige kapittelzaal een stukje van het historische gebouw toch een tweede leven. Woonzorgcentrum ’t Pandje laat ze ombouwen tot een polyvalente ruimte, met respect voor het verleden. Zo zal een deel van het interieur, met de kenmerkende banken, bewaard blijven.
The post Gerenoveerde Kapittelzaal doet

Lees meer »

Evy De Swaef riskeert elf jaar voor poging gifmoord op haar schoonmoeder: “Ik ga mijn onschuld volhouden voor eeuwig en altijd”

Voor poging tot gifmoord op haar schoonmoeder heeft het parket gisteren 11 jaar geëist tegen Evy De Swaef (35) uit Berlare. In een heel geanimeerde zitting voor de Brusselse rechtbank hield de vrouw met opgeheven hoofd en zonder verpinken haar onschuld staande. Al zijn er wel een aantal heel bijzondere eigenaardigheden in het dossier.

Lees meer »

Twintiger die studio in brand stak met taalcursus riskeert alsnog 37 maanden effectief: “Hij is met de noorderzon verdwenen”

Een 24-jarige Afghaan riskeert alsnog 37 maanden effectieve celstraf voor brandstichting in zijn studio in Brugge. S.S. kreeg zijn straf destijds deels met uitstel opgelegd, maar hij leefde de voorwaarden niet na.
The post Twintiger die studio in brand stak met taalcursus riskeert alsnog 37 maanden effectief: “Hij is met de noorderzon verdwenen” appeared first on KW.be.

Lees meer »