‘Rien ne va plus’ voor Macron. President dreigt opnieuw tanden stuk te bijten op het linkse front

Bijna vijftig dagen na de parlementsverkiezingen, waarbij geen enkel blok een absolute meerderheid haalde, heeft Frankrijk nog altijd geen nieuwe premier. Nu president Emmanuel Macron een regering met het linkse blok uitsluit, is de politieke impasse compleet. Hoe moet het dan verder?

 

Meer krantenkoppen in België

Dorine (62) organiseerde spaghetti-avond voor Levensloop: “Ik weet wat die ziekte aanricht”

“Mijn moeder en mijn twee broers kregen kanker. Een broer overleed aan die verschrikkelijke ziekte”, zegt Dorine Hilderson. De gewezen cipier organiseerde samen met wandelclub De Brugsche Globetrotters een spaghetti-avond voor Levensloop in café Het Nieuw Gemeentehuis in Assebroek.
The post Dorine (62) organiseerde spaghetti-avond voor Levensloop: “Ik weet wat die ziekte aanricht” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bruggelinge riskeert celstraf voor lasterlijke aangifte tegen politiemotard: “Zij is een totale hufter in het verkeer”

Een 34-jarige Bruggelinge diende een klacht in tegen de politiemotard die haar op de bon slingerde. Nu riskeert Z.N. zes maanden cel wegens lasterlijke aangifte. “Ze wou enkel wraak nemen”.
The post Bruggelinge riskeert celstraf voor lasterlijke aangifte tegen politiemotard: “Zij is een totale hufter in het verkeer” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Duizenden vrouwen op straat in Frankrijk om Gisèle Pelicot hart onder de riem te steken, ook in ons land demonstratie

In een dertigtal steden in Frankrijk zijn duizenden vrouwen en mannen op straat gekomen om steun te betuigen aan Gisèle Pelicot, de 72-jarige vrouw die jarenlang door haar echtgenoot werd gedrogeerd en door tientallen mannen is verkracht. Pelicot is in korte tijd uitgegroeid tot nationaal symbool in de strijd tegen seksueel misbruik. Ook in ons land vond een steunbetoging plaats.

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Geen Evenepoel, geen Van Aert en ook geen Lampaert. Je zou denken dat de bondscoach zich zorgen maakt over de selectie voor de tijdrit op het EK in Limburg, maar dat valt best mee.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Werken aan Rijksweg in Izegem gestart: “Mogelijk wel wat verkeershinder”

Aan de Rijksweg in Izegem zijn wegenwerken gestart die voor heel wat verkeershinder kunnen zorgen. De werken vinden plaats tussen de rotonde aan de meubelwinkel Top Interieur en de rotonde ter hoogte van het voetbalterrein. Eind november zullen de werken afgerond zijn en is de andere weghelft aan de beurt. Nadien schuiven de werken verder op en wordt een ander

Lees meer »

KIJK. Ed Sheeran raakt gewond tijdens optreden en zingt verder terwijl hij medische verzorging krijgt

Bijna was hij even ‘technisch werkloos’: Ed Sheeran heeft zijn vinger opengesneden tijdens zijn optreden in Cyprus. Bijgevolg kan de zanger niet meer op z’n gitaar tokkelen. Hij beslist dan maar om zijn setlist om te gooien en zijn 20.000 toeschouwers te trakteren op a capellaversies van zijn grootste hits. En dat allemaal terwijl hij eerste zorgen kreeg voor 20.000

Lees meer »

‘Kotmadam Sarafian’ maakt zich voor het eerst kwaad en terecht: “Wie doet er glasscherven in drinkbak van de hond?!”

Barbara Sarafian (56) moet voor het eerst van haar oren maken als kotmadam. Enkele studenten hadden een zware avond achter de rug en lieten aan de actrice weten dat ze alles later zouden opruimen. Maar dan ontdekt ‘Kotmadam Sarafian’ glas in de drinkbak van haar hond Mike. “Wie heeft dat gedaan?!”, klinkt het meteen boos en verontwaardigd.

Lees meer »