Racing Genk en Leicester naderen akkoord over recordsom El Khannouss

Bilal El Khannouss (20) staat op een zucht van de Premier League. Racing Genk en Leicester City zijn dichtbij een akkoord over een recordsom van boven de 25 miljoen (en een doorverkooppercentage van 15 procent). Er moeten nog enkele details worden uitgeklaard. 

Meer krantenkoppen in België

Apple mag oortjes gebruiken als gehoorapparaat in VS

Volwassenen met licht tot matig hoorverlies, zullen later dit jaar bepaalde AirPods, draadloze oortjes van de Amerikaanse techgigant Apple, kunnen gebruiken als gehoorapparaat. De Amerikaanse gezondheidsautoriteit (FDA) heeft daarvoor ontwikkelde software van Apple goedgekeurd.

Lees meer »

Schoolrestaurant De Brug in Torhout wint prestigieuze prijs Gault & Millau

Het schoolrestaurant De Brug van de Torhoutse Scholengroep Sint-Rembert heeft de prestigieuze Innovation in Catering Award van Gault & Millaut gewonnen. Maandag werd de prijs op de mooie site van Maison de la Poste in Brussel uitgereikt.
The post Schoolrestaurant De Brug in Torhout wint prestigieuze prijs Gault & Millau appeared first on KW.be.

Lees meer »

Voetbalclub Zulte Waregem lanceert verkeerscampagne: “Te vaak wordt gedacht dat één glas extra geen verschil maakt”

“Nog eentje kan de laatste zijn”, met die slogan lanceert Essevee een campagne die iedereen moet aanmoedigen om bewust na te denken over de gevolgen van alcohol achter het stuur.
The post Voetbalclub Zulte Waregem lanceert verkeerscampagne: “Te vaak wordt gedacht dat één glas extra geen verschil maakt” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Mamaatje, ik zit in de problemen? Stuur je geld?” Trio Whatsapp-oplichters riskeert 4 jaar cel voor ‘ware pest’

“Mamaatje, mijn GSM is geblokkeerd en ik moet dringend betalen anders zit ik in de problemen? Wil je helpen?” Dat bericht kreeg een vrouw uit Eeklo vorig jaar via Whatsapp, zogezegd van haar dochter. De dame was toen met haar partner op reis met de camper.
The post “Mamaatje, ik zit in de problemen? Stuur je geld?” Trio Whatsapp-oplichters

Lees meer »

Orlando Bloom verloor 23 kilo voor nieuwe thriller ‘The Cut’: “Ik dacht letterlijk dat ik zou sterven”

Orlando Bloom viel zo’n 23 kilo af voor zijn nieuwe film ‘The Cut’. Dat vertelde de 47-jarige acteur in gesprek met ‘Variety’ en ‘People’. Bloom werd niet alleen fysiek, maar ook “mentaal uitgedaagd” tijdens het afvallen voor de nieuwe prent, waarin hij een bokser speelt die moet afvallen om terug te keren naar de ring voor een laatste kans op

Lees meer »

Oliebollenkermis in en aan Ceder aan de Leie

Ter gelegenheid van de jaarlijkse kermis trakteerde Zorgbedrijf Harelbeke bewoners en bezoekers van de woonzorgcentra op oliebollen. Een oliebollenkraam bracht de lekkernij tot bij het woonzorgcentrum.
The post Oliebollenkermis in en aan Ceder aan de Leie appeared first on KW.be.

Lees meer »

Brugs cultuurschepen Yves Roose (Vooruit) keert terug naar de politiek: “Ik mis nieuwe ideeën”

“Steeds meer hoor ik op café mensen afglijden naar racistische praat. Ik hoop hen te overtuigen om niet uiterst rechts te stemmen. Het socialisme biedt de meeste garanties op een menswaardig en veilig bestaan”, zegt voormalig Brugs cultuurschepen Yves Roose, die een kleine comeback maakt om de lijst van Vooruit te steunen.
The post Brugs cultuurschepen Yves Roose (Vooruit)

Lees meer »

Dominique Pélicot zal na twee dagen afwezigheid morgen voor het eerst getuigenis afleggen over de tientallen verkrachtingen van zijn echtgenote

Voor de tweede dag op rij was Dominique Pélicot (71), de Franse zeventiger die zijn vrouw Gisèle Pélicot jarenlang heeft gedrogeerd en liet verkrachten door tientallen mannen, niet aanwezig op het ophefmakende verkrachtingsproces. De zeventiger werd naar het ziekenhuis gebracht voor een medische behandeling, maar zal woensdag terugkeren naar het proces en zal ondervraagd kunnen worden. Dat heeft de rechtbankvoorzitter

Lees meer »

“Met die ene zin wil ze duidelijk iets zeggen”: onze royalty-expert analyseert de videoboodschap van prinses Kate

Geen perscommuniqué, geen tv-interview, geen woordvoerder die in haar naam sprak. De Britse prinses Kate (42) koos – opnieuw – een persoonlijke videoboodschap om bekend te maken dat haar chemotherapie is afgerond. Ze huurde daarvoor een échte regisseur in. Kate is daarmee een trendsetter in de koninklijke wereld, analyseert onze royalty-expert Wim Dehandschutter. Al volgt ze met zo’n zorgvuldig geregisseerde

Lees meer »