Oud-leraars d’Oefenschool houden vijfde reünie

Op donderdag 22 augustus kwamen de gepensioneerde oud-collega’s van d’Oefenschool in Blankenberge opnieuw samen voor een gezellig reünie-etentje.

Het was ondertussen al de vijfde keer dat dit plaatsvond, steevast op de voorlaatste donderdag van augustus. “Met 25 waren we dit jaar. Sommigen zwaaiden al lang geleden af, en er waren er jammer genoeg ook een aantal die om die reden geen interesse meer hadden”, zegt initiatiefnemer en eredirecteur Ludo Suvée. (WK)

The post Oud-leraars d’Oefenschool houden vijfde reünie is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Modelspoorklub geeft geheimen prijs op open Monumentendag

In het clubhuis aan de Karperstraat 11 in Zandvoorde kwamen op zondag 8 september heel wat liefhebbers van miniatuurtreintjes over de vloer. De Modelspoorklub van de Kust (MSKK) zette de deuren open naar aanleiding van de zesendertigste Open Monumentendag. Het thema van de dag luidde en route. In de thuisbasis van MSKK kon het publiek
The post Modelspoorklub geeft

Lees meer »

Volksspelen verenigen buurt: Tweede editie met dit jaar varkentje aan ’t spit

Op zondag 22 september vindt in De Boogaard – het buurtparkje naast de kerk – de tweede editie plaats van het groot Zuienkerks volksspelentornooi. Feestcomité Zuienkerke hoopt opnieuw op een mooie opkomst. “Vorig jaar is er achteraf nog lang over het tornooi gesproken geweest. We bereikten gezinnetjes die we anders niet, of toch moeilijk, bereiken.”
The post Volksspelen verenigen

Lees meer »

Gouden huwelijksgeluk voor Daniel en Lien en De Panne

Daniel Seynaeve en Lien Verhoegstraete zijn allebei geboren in 1944 en groeiden op in Torhout. Daar leerden ze elkaar ook kennen, en 50 jaar geleden stapten ze er in het huwelijksbootje.
The post Gouden huwelijksgeluk voor Daniel en Lien en De Panne appeared first on KW.be.

Lees meer »

Van tv tot podcast, de zussen Coorevits zijn alomtegenwoordig: “Bij ons moet je wel tegen een stootje kunnen”

Annelien Coorevits is op zondagavond maar liefst drié keer te zien op televisie. Zo doet ze mee aan ‘De Verraders’ op VTM en schittert ze met haar zus Stephanie in ‘Celebrity Klopjacht’ en ‘De Zussen Coorevits’ op Play4. Dat laatste is ook te beluisteren als podcast. “Wij zeggen alles tegen elkaar. Echt alles.”
The post Van tv tot podcast,

Lees meer »

Howest wil tienduizend Vlamingen aan het sporten krijgen

Hogeschool Howest en Volvo-verdeler Automobilia trekken vanaf september door Vlaanderen met de Sportinnovatiemobiel, een sportcontainer vol innovatieve sporttechnologieën. De Sportinnovatiemobiel is de ideale proeftuin om technologische innovaties in sport en bewegen te testen en te demonstreren. Het is de bedoeling om de komende drie jaar met de Sportinnovatiemobiel langs te gaan bij bedrijven, scholen en
The post Howest wil

Lees meer »

Uitverkoop bij Ghelamco: topman Paul Gheysens verkoopt z’n miljoenenvilla’s in Knokke

Met twee stevig te renoveren, maar goed gelegen villa’s in Knokke-Heist en een mega-vastgoedproject in Kortrijk heeft zakenman Paul Gheysens de voorbije zomer bezittingen met een potentiële waarde van om en bij de 150 miljoen euro verkocht. Hij hoopt zo zijn bedrijf Ghelamco te redden. Zelfs een luxepenthouse van Gheysens in één van de mooiste gebouwen van ’t land zou

Lees meer »

Biden noemt dood Amerikaans-Turkse activiste “blijkbaar een ongeluk”

Het Israëlische leger noemt het “heel waarschijnlijk” dat een schot van een soldaat “onrechtstreeks en onbedoeld” een Amerikaans-Turkse activiste gedood heeft. Dat blijkt uit eigen onderzoek. De Amerikaanse president Joe Biden noemde de dood van de activiste “blijkbaar een ongeluk”. Bij een luchtaanval op Khan Younis zijn volgens het gezondheidsministerie van de extremistische Palestijnse organisatie zeker negentien doden gevallen. Het

Lees meer »

Zuster Martine is 70 jaar geprofest

Zuster Martine is 70 jaar geprofest en werd gefeliciteerd door burgemeester Alain Top, schepenen Lynn Callewaert, Kathleen Duchi, Francis Pattyn en Dominique Windels, algemeen directeur Hans Piepers en raadslid Rosanne Mestdagh.
The post Zuster Martine is 70 jaar geprofest appeared first on KW.be.

Lees meer »