Mark Zuckerberg beschuldigt regering-Biden van censuur

De Amerikaanse president Joe Biden heeft onterecht druk uitgeoefend op Meta om inhoud over covid-19 te “censureren”, zegt Mark Zuckerberg in een opmerkelijke brief. “Die druk was verkeerd en ik betreur dat we dat niet uitdrukkelijker hebben gezegd.”

 

Meer krantenkoppen in België

Kijk bij HLN zaterdag én zondag exclusief live naar topaffiches in het amateurvoetbal

In samenwerking met Voetbal Vlaanderen biedt HLN, exclusief voor abonnees, ook dit seizoen live amateurvoetbal aan. Elk weekend wordt één topaffiche uit eerste amateurafdeling live gestreamd met deskundig commentaar. In bepaalde weken komen ook toppers uit lagere reeksen aan bod. Dit weekend staan er twee matchen op het programma. Zaterdagavond is er Racing Mechelen-Berchem Sport, zondag Belisia Bilzen-Dessel Sport.

Lees meer »

Gewezen Ligacoach Geert Van Den Berge aan de slag bij Jumpers Middelkerke: “Ik hoop dat ze openstaan voor mijn adviezen”

Komend weekend start voor de meeste ploegen van Jumpers Middelkerke de competitie. De ploeg van voorzitter Jurgen Faillie blijft niettegenstaande de degradatie van het fanionteam naar Promo 3 ambitieus en verrast meteen het regionale volleybalwereldje met het aantrekken van een Ligacoach als mentor en begeleider van de verschillende trainers.
The post Gewezen Ligacoach Geert Van Den Berge aan de

Lees meer »

Verdachte van steekpartij in Oostende geïdentificeerd

In het onderzoek naar een steekpartij in juli 2023 in Oostende is een verdachte geïdentificeerd. Dat bevestigt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. Een 41-jarige man uit Nieuwpoort werd neergestoken toen hij drugs wilde kopen van een vermoedelijk Nederlandse dealer.

Lees meer »

EK wielrennen is grootste operatie ooit voor politie in Limburg

Het EK wielrennen dat vanaf woensdag van start gaat in Hasselt, Heusden-Zolder en omgeving is voor de lokale politie in Limburg het grootste evenement dat ze ooit heeft georganiseerd. Er worden helikopters en drones gebruikt, maar ook agenten worden op verschillende manieren ingezet. Op bepaalde dagen zijn er meer dan 450 politiemensen operationeel.

Lees meer »

Nieuwe wereldtitel in Zofingen voor duatleet Cédric Callewaert: “Het is nu tijd voor nieuwe doelen”

De derde deelname van Cédric Callewaert (40) aan het WK duatlon in het Zwitserse Zofingen leverde opnieuw een wereldtitel op in zijn age group. Het werd ook meteen zijn laatste deelname, nu wil hij zijn focus verleggen op het langeafstandslopen.
The post Nieuwe wereldtitel in Zofingen voor duatleet Cédric Callewaert: “Het is nu tijd voor nieuwe doelen” appeared first

Lees meer »