LIVE FORMATIE. Brusselse formateurs zaten maandag samen met aantal partijen voor de begroting – CD&V stuurde haar kat

Bemiddelaar Maxime Prévot (Les Engagés) ontvangt vandaag de federale onderhandelaars. Hij tracht de formatiegesprekken weer vlot te trekken nadat N-VA-voorzitter Bart De Wever zijn opdracht vorige week teruggaf aan de koning. Diens sociaal-economiche ‘supernota’ sneuvelde op een conflict tussen MR en Vooruit over een meerwaardebelasting. Volg de laatste updates over de formatie in onze liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

Zes verenigingen organiseren gratis gezinsfietstocht op autoloze zondag in Bredene

Zes lokale verenigingen (de Fietsersbond, Gezinsbond, Re-cycle, Femma, Ginger House en heemkring Ter Cuere) slaan op zondag 22 september de handen in elkaar in het kader van de Week van de Mobiliteit. “Samen met het gemeentebestuur en een legertje vrijwilligers bieden we de Bredenaar een gratis gezinsfietstocht aan”, opent Guido De Greef, voorzitter van de Bredense Fietsersbond.
The post

Lees meer »

Zwartwerk en illegale tewerkstelling in pizzeria’s kan Oostendenaar zes maanden cel en zware boete opleveren

Ondanks herhaaldelijke betrappingen bleef E.X. mensen zonder geldige verblijfsdocumenten in zijn pizzeria’s in Oostende en Middelkerke tewerkstellen. Dat kan de 42-jarige Albanees nu zes maanden cel en een fikse boete opleveren.
The post Zwartwerk en illegale tewerkstelling in pizzeria’s kan Oostendenaar zes maanden cel en zware boete opleveren appeared first on KW.be.

Lees meer »

Huis Van Wonterghem valt in de prijzen op Gault&Millau Catering Awards met eigen ontwikkeld softwareprogramma: “Mooie erkenning”

Afgelopen maandag viel Huis Van Wonterghem tijdens het netwerkevenement van Gault&Millau in de prijzen. De jury van de Gault&Millau Catering Awards had namelijk oog voor het innovatieve softwareprogramma dat Van Wonterghem Catering aanstuurt en uniek is in zijn soort. Dit leverde het bedrijf de award op voor ‘Innovative Catering Idea of the Year’.
The post Huis Van Wonterghem valt

Lees meer »

Een jaar na het pijnlijke verlies van viervoeter Vili, verwelkomt Kathleen Aerts nieuwe hond: “Bitterzoet gevoel”

Een jaar nadat ze met veel verdriet afscheid moesten nemen van hun geliefde hond Vili, verwelkomen Kathleen Aerts (46) en haar gezin een nieuw gezinslid: Zola. “De leegte die Vili achterliet was enorm. Maar het universum had iets moois voor ons in petto: het heeft Zola naar ons gestuurd”, schrijft Kathleen op Instagram, terwijl ze enkele schattige foto’s van hun

Lees meer »

“Een schande”: Cesar Casier neemt het op voor Conrad Janssens na pijnlijke opmerkingen in ‘Celebrity Klopjacht’

Het nieuwe seizoen van het Play4-programma ‘Celebrity Klopjacht’ veroorzaakt nu al ophef. Zo krijgen Cesar Casier (36) en Conrad Janssens (22), zoon van ex-Miss België Ilse De Meulemeester (53) en zakenman Glenn Janssens (50), het zwaar te verduren, schrijft ‘TV Familie’. En dan vooral vanwege de pijnlijke uitspraken die de speurders in het programma over het koppel deden. “We zijn

Lees meer »