KIJK. Zwaaistoeltjes bengelen op 74 meter hoogte tijdens storm

In een pretpark in Mexico-Stad bengelen tientallen bezoekers 74 meter hoog in de lucht. De attractie met zwaaistoeltjes loopt vast wanneer opeens een storm losbarst. De grijze hemel voorspelt dan ook weinig goeds terwijl de rukwinden langs de stoeltjes waaien. Na 15 minuten kunnen de bezoekers geëvacueerd worden uit de attractie. 

Meer krantenkoppen in België

Rotonde in Kaaskerke versperd nadat lichte vrachtauto met schildersmateriaal kantelt

De rotonde van de Kaaskerkestraat in Kaaskerke (Diksmuide) was dinsdagochtend nagenoeg een hele ochtend gedeeltelijk versperd na een verkeersongeval. Een lichte vrachtauto van een schildersbedrijf kantelde en kwam dwars over de rotonde te liggen. “Een 58-jarige man uit Nieuwpoort raakte daarbij lichtgewond”, klinkt het bij de politie.
The post Rotonde in Kaaskerke versperd nadat lichte vrachtauto met schildersmateriaal kantelt

Lees meer »

Peruaanse ex-president Alberto Fujimori overleden

De Peruaanse ex-president Alberto Fujimori is overleden op 86-jarige leeftijd. “Na een lange strijd tegen kanker is onze vader, Alberto Fujimori, zonet vertrokken voor een ontmoeting met de Heer”, klinkt het in een bericht in naam van zijn vier kinderen, op een online account van zijn dochter Keiko Fujimori.

Lees meer »

Sabine (60) verloor twee mannen in een verkeersongeval: “Soms duiken ze samen in mijn dromen op, heel bizar”

Een ongeval in Burcht kostte deze week het leven aan een 54-jarige vrouw. Voor haar man was het de tweede keer dat hij zijn echtgenote verloor. Het is pijnlijk herkenbaar voor Sabine Maertens (60) uit Zedelgem. Zij verloor in nog geen dertig jaar tijd twee mannen, telkens bij een verkeersongeval. “Plots stond ik nóg eens in zo’n ziekenhuiskamer en moest

Lees meer »

Rapper Kendrick Lamar zal optreden tijdens Halftime Show van de Super Bowl

De Amerikaanse rapper Kendrick Lamar zal op 9 februari de Halftime Show, het pauzeconcert van de Super Bowl, voor zijn rekening nemen. Dat concert, dat plaatsvindt tijdens de finale van het American Football-seizoen, staat garant voor een muzikaal vuurwerk. In 2022 trad Lamar al eens op tijdens de Super Bowl, als gastartiest tijdens het optreden van rappers Dr. Dre en

Lees meer »

Groen en Vooruit opnieuw als kartel naar kiezer in Knokke-Heist met Katrien Antheunis (Vooruit) als lijsttrekker

De linkse partijen Vooruit en Groen trekken opnieuw als kartel naar de gemeenteraadsverkiezingen in Knokke-Heist. Deze keer met gemeenteraadslid Katrien Anteunis (Vooruit) als lijsttrekker. Voormalig gemeenteraadslid Luc Lierman (Groen) krijgt de tweede plaats. “Wij zijn het kartel dat buurten en mensen doet herademen, ook letterlijk”, klinkt het.
The post Groen en Vooruit opnieuw als kartel naar kiezer in Knokke-Heist

Lees meer »