Facebook-baas klaagt over blokkeren coronaposts “onder druk VS”

De Amerikaanse overheid heeft Facebook tijdens de coronapandemie “onder druk gezet” om berichten rond het virus te censureren, vindt topman Mark Zuckerberg van moederbedrijf Meta. In een brief aan Congresleden schrijft hij dat dit fout was. “Ik betreur dat wij hier niet uitgesprokener over zijn geweest”, schrijft Zuckerberg. 

Meer krantenkoppen in België

Kortrijk heeft een CrossFit! “Inactiviteit is de hardnekkigste ziekte”

Zondag 15 september openen Ditmar Logghe (31) en Kimberly Coeck (31) de deuren van CrossFit LandMarck, de eerste officiële CrossFit Affiliate in de stad. Gevestigd op de iconische LandMarck site op de Pottelberg, belooft deze nieuwe fitnesslocatie een frisse wind te brengen in de wereld van beweging en gezondheid.
The post Kortrijk heeft een CrossFit! “Inactiviteit is de hardnekkigste

Lees meer »

Knokke-Heist blikt tevreden terug op Ironman: “Dit wordt een vaste waarde”

Het voorbije Ironmanweekend was een succes. Het evenement bracht zowel bij de deelnemers als de toeschouwers veel volk op de been in Knokke-Heist. De Ironman 70.3, een triatlon over de halve afstand, was voor de atleten een unieke beleving, al was een felle landwind misschien wel de grootste tegenstander.
The post Knokke-Heist blikt tevreden terug op Ironman: “Dit wordt

Lees meer »

Vlaming geeft zijn leven 7,3 op 10

In het eerste halfjaar van 2024 gaven Vlamingen hun leven een gemiddelde score van 7,3 op 10. De algemene levenstevredenheid is daarmee gelijk aan die van de laatste zes maanden van vorig jaar. Dat blijkt woensdag uit cijfers van Statistiek Vlaanderen op basis van een bevraging bij 6.000 Vlaamse 18-plussers.

Lees meer »

Zuster Martine is 70 jaar geprofest

Zuster Martine is 70 jaar geprofest en werd gefeliciteerd door burgemeester Alain Top, schepenen Lynn Callewaert, Kathleen Duchi, Francis Pattyn en Dominique Windels, algemeen directeur Hans Piepers en raadslid Rosanne Mestdagh.
The post Zuster Martine is 70 jaar geprofest appeared first on KW.be.

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Vanavond en morgen Memorial Van Damme in Brussel. Een van de topatleten die je er aan het werk kan zien is polsstokspringer Mondo Duplantis.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »