Cercle Brugge vindt vervanger van Jesper Daland in Franse derde klasse

Cercle Brugge heeft zich versterkt met Dalangunypole Gomis, zo bevestigt de Vereniging dinsdag via zijn website. De Franse verdediger verlaat derdeklasser Sochaux en ondertekende in het Jan Breydelstadion een contract van vier seizoenen, met een optie op een extra jaar.

De twintigjarige Gomis is een jeugdproduct van de Franse eersteklasser Stade Rennes, bij wie hij nooit in het eerste elftal debuteerde. Vorig seizoen deed hij dat wel bij Sochaux en speelde hij in totaal 29 wedstrijden. Bij Cercle moet de Fransman achterin het vertrek van Jesper Daland en de blessure van Edgaras Utkus opvangen.

“Na het vertrek van Jesper Daland en de blessure van Edgaras Utkus was de positie van centrale verdediger een prioriteit om te versterken”, aldus technisch directeur Rembert Vromant.

“Dankzij het goede werk van de scouting kwamen we Gomis op het spoor. We zijn blij om deze marktopportuniteit te kunnen benutten. Gomis is een linksvoetige speler met de veelzijdigheid om als centrumverdediger zowel in een verdediging met drie als in een verdediging met vier te spelen, waar hij ook als linksback kan opgesteld worden. Gomis heeft een interessant fysiek en atletisch profiel met groeimarge dat goed past bij de spelprincipes van Cercle.”

The post Cercle Brugge vindt vervanger van Jesper Daland in Franse derde klasse is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Wytewa dames One ambieert middenmoot

In tweede landelijke A hopen de dames One van Wytewa Roeselare op een beter seizoen dan vorig jaar waarin het tegen degradatie vocht. Met de bijgekomen versterkingen ambieert coach Roeland Goddaert nu de middenmoot.
The post Wytewa dames One ambieert middenmoot appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wilde Evy (35) haar schoonmoeder Clementine (69) vergiftigen? “Dit was een schreeuw om aandacht die verkeerd is uitgedraaid”

Jarenlang waren ze de beste vriendinnen. Haar nummer 1, noemde Clementine (69) haar schoondochter Evy (35) nog. Tot ze tot twee maal toe neerstuikte en wakker werd in het ziekenhuis… door medicijnen waar enkel haar schoondochter aan kon geraken. Lijnrecht staan de twee nu tegenover elkaar in de rechtbank. Gaat het om een koelbloedige moord, gepleegd uit geldbejag? Of was

Lees meer »

LIVE TOUR OF BRITAIN. Evenepoel wil ploegmakker Magnier aan nieuwe zege helpen, drie renners in vroege vlucht

De teller voor Soudal-Quick.Step staat intussen op twee. Paul Magnier sprintte al twee keer naar de zege in de Tour of Britain dankzij uitstekend werk van Remco Evenepoel. Helpt de dubbele olympisch kampioen zijn ploegmaat naar een derde zege in een nieuwe vlakke etappe rond Northampton? Mis niets van de actie via onderstaande liveblog en kijk hier als HLN-abonnee naar

Lees meer »

Kasteeldomein De Woesten nu in boekvorm verkrijgbaar

In de brochurereeks over de Oostkampse kastelen is het derde deel verschenen over het kasteeldomein De Woesten in Waardamme. Eerder verschenen er al boekjes over het kasteel Cellen en over het kasteel De Herten.
The post Kasteeldomein De Woesten nu in boekvorm verkrijgbaar appeared first on KW.be.

Lees meer »

Venezuela roept ambassadeur in Spanje terug voor overleg

Venezuela heeft haar ambassadeur in Spanje teruggeroepen voor overleg. Dat heeft de Venezolaanse minister van Buitenlandse Zaken Yvan Gil donderdag bekendgemaakt, enkele uren nadat de Spaanse premier in Madrid een ontmoeting had met de Venezolaanse opposant Edmundo Gonzalez Urrutia, die politiek asiel heeft gekregen in Spanje.

Lees meer »