Bewoners zien hun straat al voor tweede keer in negen maanden onderlopen: “Er zijn al zoveel beloftes gemaakt, maar het wordt alleen maar erger”

In negen maanden tijd twee keer onder water lopen: voor de bewoners van het doodlopende stukje Plantsoenstraat in Boom is de maat vol. “Er zijn al zoveel beloftes gemaakt, maar het wordt steeds erger”, zuchten ze. “We zoeken naar een tussenoplossing in afwachting van de grote werken in 2030”, belooft schepen Francisco Sanchez (N-VA).

 

Meer krantenkoppen in België

Verkoop tweedehandswagen in Menen loopt uit de hand: “Plots stond koper in mijn garage”

De verkoop van een tweedehandsvoertuig draaide voor een 49-jarige man uit Menen uit op een dagvaarding voor de rechtbank. Eén van de geïnteresseerde kopers kreeg immers een pak voor de broek. “Wat moest ik doen? Ik kreeg schrik”, aldus de Menenaar.
The post Verkoop tweedehandswagen in Menen loopt uit de hand: “Plots stond koper in mijn garage” appeared first

Lees meer »

Leffingeleuren mikt op 12.000 toeschouwers: “Onze festivalformule is uniek”

Op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 september loopt het dorpscentrum van Leffinge weer lekker vol voor Leffingeleuren. Editie nummer 47 is al sinds vorige week helemaal uitverkocht, al kunnen liefhebbers wel nog terecht op het gratis gedeelte van het festival. “Net die formule maakt Leffingeleuren uniek”, klinkt het.
The post Leffingeleuren mikt op 12.000 toeschouwers: “Onze festivalformule

Lees meer »

Kermis Kaffee in de Kloostertuin in Wevelgem: “Animatie voor iedereen”

Even zin om te verpozen na een druk kermisbezoek, of zoek je een rustig plekje even weg van de drukte van Surplatse? De Hark Van Noah bouwt voor de tweede maal de Kloostertuin om tot Kermis Kaffee. Een ‘Bitterballenbingo’, een ‘Frikandellenfret’ en een ‘Dansvloerkwis’ laten vermoeden dat het er gezellig zal aan toegaan.
The post Kermis Kaffee in de

Lees meer »

Sportcenter Get Fit in Waregem bestaat tien jaar: “Geen traditionele fitness met een fabrieksgevoel”

In het Waregem Sport Center in de Bergstraat kun je niet naast Get Fit om. In de imposante inkomhal vind je links de mooie fitnessruimte die veel ruimte biedt aan sportievelingen die hun conditie willen verbeteren en/of op peil houden. Zaakvoerders Aaron en moeder Judith zijn trots op hun zaak die in combinatie met de zusterclub in Nazareth inmiddels tien

Lees meer »

Marc Degryse herbekijkt Frankrijk-België en snapt de ergernis bij Kevin De Bruyne: “Maar of hij die ook juist geuit heeft?”

Nieuw huizenhoog probleem voor Domenico Tedesco: de negatieve lichaamstaal en vooral het ontluisterende interview van Kevin De Bruyne na het verlies van de Rode Duivels in Frankrijk. Onze analist Marc Degryse herbekeek de interland en kadert de fouten die tot grote frustraties bij De Bruyne leidden. Degryse: “Of hij die ergernis juist uitte, is een andere vraag. Maar als Tedesco

Lees meer »

Na die regen van afgelopen nacht: nu al de 12de opeenvolgende maand met meer neerslag dan normaal, ook komende dagen nattigheid op het menu

De herfst lijkt echt een beetje in het land. We krijgen ook weer veel regen op ons dak. Met de regen van afgelopen nacht erbij hebben we nu al meer dan 66,5 mm neerslag opgevangen in Ukkel sinds 1 september, meldt onze weerman David Dehenauw woensdagochtend. Gemiddeld noteren we in september 65,3 mm. “Daarmee is het daar nu al de

Lees meer »

Basket Avelgem houdt clubdag: “Met Marke treffen we een ervaren ploeg”

Op de eerste speeldag van de nieuwe competitie in derde provinciale B kon Koninklijke Basket Avelgem A de volle buit meenemen tegen BC Lamett Deerlijk-Zwevegem C. Dit weekend staat een confrontatie tegen Olympos Marke A op de kalender in Gemeentelijke Sporthal Ter Muncken.
The post Basket Avelgem houdt clubdag: “Met Marke treffen we een ervaren ploeg” appeared first on

Lees meer »