Achter de schermen is er weinig hoop op beterschap: Prévot staat voor een schier onmogelijke opdracht

Koninklijk bemiddelaar Maxime Prévot (Les Engagés) is met een resem bilaterale gesprekken aan zijn opdracht begonnen. In de Wetstraat dichten ze hem maar een waterkansje toe.

 

Meer krantenkoppen in België

Nowedo ontfermt zich al 30 jaar over slechthorenden: “Niemand blijft hier aan de zijlijn staan”

Nowedo is in Noord-West-Vlaanderen één van de vele regionale verenigingen voor doven en slechthorenden. De vzw bestaat 30 jaar en dat werd zaterdag uitgebreid gevierd in Het Gebarenhuis in Sint-Kruis. “Nowedo zorgt ervoor dat niemand aan de zijlijn blijft staan.”
The post Nowedo ontfermt zich al 30 jaar over slechthorenden: “Niemand blijft hier aan de zijlijn staan” appeared first

Lees meer »

Dieven aan de haal met 5 meter hoog opblaasbierblik van Average Rob na BK Beerpong: “24 uur de tijd om het anoniem terug te brengen”

Zaterdag vond in het Lichtervelde het BK Beerpong plaats. Deze editie was een groot succes, ware het niet dat tijdens het evenement het grote opblaasbierblik van ‘Tout Bien’, het eigen bier van influencer Average Rob gestolen werd. “Het moet een doordachte operatie geweest zijn, waarbij enkele flauwe grapjassen de elektriciteit afkoppelden, de touwen en spanbandjes van het opblaasblik losmaakten, die

Lees meer »

Bibliotheek Deinze lanceert prentenverhaal over kunstenaar Emile Claus

De bib van Deinze heeft samen met de stad, het Mudel en uitgeverij De Eenhoorn het prentenverhaal ‘Emile, de prins van het licht’ gelanceerd. Het verhaal gaat over het leven van Emile Claus, de vermaarde impressionistische schilder uit Deinze. "Een boek op maat van kinderen is een boeiende en inspirerende manier om hen kennis te laten maken met Emile Claus",

Lees meer »