Voetbalcoach Sven-Goran Eriksson (76) overleden

 

De voormalige voetbalcoach Sven-Goran Eriksson is overleden. Eriksson coachte onder meer het Engelse nationale elftal. Hij werd 76.

 

Meer krantenkoppen in België

Verdachte van steekpartij in Oostende geïdentificeerd

In het onderzoek naar een steekpartij in juli 2023 in Oostende is een verdachte geïdentificeerd. Dat bevestigt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. Een 41-jarige man uit Nieuwpoort werd neergestoken toen hij drugs wilde kopen van een vermoedelijk Nederlandse dealer.

Lees meer »

Kasteeldomein De Woesten nu in boekvorm verkrijgbaar

In de brochurereeks over de Oostkampse kastelen is het derde deel verschenen over het kasteeldomein De Woesten in Waardamme. Eerder verschenen er al boekjes over het kasteel Cellen en over het kasteel De Herten.
The post Kasteeldomein De Woesten nu in boekvorm verkrijgbaar appeared first on KW.be.

Lees meer »

Voetbalclub Zulte Waregem lanceert verkeerscampagne: “Te vaak wordt gedacht dat één glas extra geen verschil maakt”

“Nog eentje kan de laatste zijn”, met die slogan lanceert Essevee een campagne die iedereen moet aanmoedigen om bewust na te denken over de gevolgen van alcohol achter het stuur.
The post Voetbalclub Zulte Waregem lanceert verkeerscampagne: “Te vaak wordt gedacht dat één glas extra geen verschil maakt” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Beugnies Les Chocolats en V-Chocolatier by Sweertvaegher opnieuw opgenomen in Gault&Millau Chocolatier

Gault&Millau maakt voor de negende keer een selectie van de beste chocolatiers bekend. Sinds het begin van de uitgave staan V-Chocolatier by Sweertvaegher in de ‘Finest Chocolatiers in Belgium and Luxembourg 2025’-gids en Beugnies Les Chocolats uit Marke voor een zesde jaar op rij. “Hartelijk dank aan ons team voor de inzet en aan Gault&Millau Belgium voor de erkenning. Let’s

Lees meer »

Ex-Miss België Kedist Deltour zit op een roze wolk: “Zó verliefd”

Kedist Deltour, Miss België 2021, is mama geworden van Lasana. Na een pittige zwangerschap mochten zij en haar verloofde – MMA-fighter Keita Losene – hun zoontje verwelkomen. “Hij is om op te eten!”, klinkt het enthousiast.
The post Ex-Miss België Kedist Deltour zit op een roze wolk: “Zó verliefd” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Welkom in de proeftuin in Klerken

Op vrijdag 6 september werd in Houthulst, meer bepaald in deelgemeente Klerken, een zogenaamde proeftuin geopend. Inwoners mogen er fruit, bloemen en noten komen plukken, rapen en proeven.
The post Welkom in de proeftuin in Klerken appeared first on KW.be.

Lees meer »

Straks uitspraak over mislukte staatsgreep in Congo, Belg riskeert doodstraf

Een militaire rechtbank in de Congolese hoofdstad Kinshasa spreekt zich vrijdag uit in het proces over de mislukte staatsgreep van eerder dit jaar. Verschillende buitenlanders, onder wie ook de Belgische militaire expert Jean-Jacques Wondo, staan daar terecht. Wondo riskeert de doodstraf. Hij zou zich schuldig gemaakt hebben aan terrorisme en steun aan gewapende groepen. Zijn familie lanceerde vorige week nog

Lees meer »

Staking bij Boeing voorlopig afgewend

17:59 Het ziet ernaar uit dat de Amerikaanse vliegtuigbouwer Boeing een grote staking in zijn fabrieken in de omgeving van Seattle zal kunnen afwenden. Er werd een voorlopig akkoord bereikt met een belangri…

Lees meer »

Ook gemeenteraadsvoorzitter Nele Dejonghe stopt met politiek in Zonnebeke: “Door onze zaak blijft er te weinig tijd over”

Na zes jaar zegt huidig gemeenteraadsvoorzitter Nele Dejonghe (50) de politiek vaarwel. Beroepsbezigheden verplichten haar tot deze keuze. “Door onze zaak blijft er te weinig tijd over voor mijn politieke activiteiten.”
The post Ook gemeenteraadsvoorzitter Nele Dejonghe stopt met politiek in Zonnebeke: “Door onze zaak blijft er te weinig tijd over” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vlaming geeft zijn leven score van 7,3 op 10

In het eerste halfjaar van 2024 gaven Vlamingen hun leven een gemiddelde score van 7,3 op 10. De algemene levenstevredenheid is daarmee gelijk aan die van de laatste zes maanden van vorig jaar. Dat blijkt woensdag uit cijfers van Statistiek Vlaanderen op basis van een bevraging bij 6.000 Vlaamse 18-plussers.

Lees meer »

Deze eis stelde Annelien Coorevits voor deelname aan ‘De verraders’: “Eerst weigerden ze, maar anders deed ik niet mee”

Wie houdt het hoofd koel in een web van leugens? Wie breekt onder de druk? En vooral… wie zijn de verraders? Je ontdekt het vanaf zondagavond, want dan trappen ze bij VTM het derde seizoen van ‘De verraders’ af. Ex-Miss België Annelien Coorevits (37) is één van de waaghalzen die het psychologische avontuur aandurft. “Ik heb wel één voorwaarde gesteld.

Lees meer »