studio wink zoekt Kortrijkse ondernemers voor mini-makersmarktje tijdens septemberbraderie

Kortrijkse ondernemers die tijdens de septemberbraderie hun handgemaakte items willen tentoonstellen, kunnen 6, 7 en 8 september terecht bij studio wink. “Ik wil een mini-braderiemarktje maken op het Overbekeplein. Je verkoopt er je eigen zelfgemaakte items in je kraampje voor mijn winkel”, legt zaakvoerder Elise Van Hoecke (29) uit.

Voor een mini-makersmarktje zoekt Elise nog enkele Kortrijkse makers. “Je kan je handgemaakte items in een kraampje voor mijn winkel tentoonstellen en verkopen aan mensen die graag lokaal kopen én nieuwe makers leren kennen. Ik wil een creatieve en positieve sfeer op het Overbekeplein brengen.” In studio wink zelf vind je kleurrijke interieurdecoratie, designitems met een knipoog en opvallende artikelen in samenwerking met lokale ontwerpers.

“Je kan je handgemaakte items in een kraampje voor mijn winkel tentoonstellen en verkopen aan mensen die graag lokaal kopen én nieuwe makers leren kennen”

Als ondernemer huur je jouw plekje aan studio wink, ofwel met een tafel die Elise voorziet (120 euro exclusief btw) of je brengt je eigen tafel mee (75 euro exclusief btw). “Je kan je stock tijdens de nachten in de winkel plaatsen en hoeft ze dus niet weer mee te sleuren naar huis.” Er zijn nog vier plekjes beschikbaar.

De mini-braderiemarkt van Elise staat er vrijdag en zaterdag van 10 tot 18 uur en zondag van 13 tot 18 uur. “Je hebt drie dagen toegang tot een toilet en keuken, en koffie, thee, water en snacks. Ik voorzie ook een bistrostoeltje. Voor wie ik een (witte) tafel plaats, mag gerust zelf een tafelkleedje meenemen. Op zaterdag voorzie ik een lunch ter waarde van 15 euro. Indien het regent, kunnen de kraampjes overdekt worden.” Elise biedt ook twee gratis demodagen aan voor haar coworking concept die binnenkort opent.

Meer info via [email protected].

The post studio wink zoekt Kortrijkse ondernemers voor mini-makersmarktje tijdens septemberbraderie is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

KIJK LIVE. Bedrijvige Evenepoel kan sprint niet ontlopen, Govekar wint slotrit Tour of Britain – Kijk hier naar de nabeschouwing!

Zonder een onfortuinlijke Magnier, zag Evenepoel in de slotetappe van de Tour of Britain zijn kans. Maar ondanks veelvuldige pogingen raakte de olympische kampioen niet weg. In de onvermijdelijke massasprint was de Sloveen Govekar de snelste. Kijk hieronder naar de nabeschouwing van de Britse rittenkoers, met deskundig commentaar van Michel Wuyts. Nog geen abonnee? Via deze link kan u daar

Lees meer »

RECONSTRUCTIE. “Moet ik praten?”: hoe de Rode Duivels de aanwezige media negeerden na de uithaal van Kevin De Bruyne

In Frankrijk stond de boel plots in brand na de woorden van Kevin De Bruyne. En was er niemand om te blussen. Stilte regeerde. Een reconstructie van wat er zich afspeelde in de catacomben van het Groupama-stadion in Lyon. Waarbij de aanwezige pers genegeerd werd door de Rode Duivels. “We kunnen hen niet verplichten om met jullie te praten.”

Lees meer »

“Sterke aanwijzingen dat we in hun richting moeten kijken”: optreden Goldband wellicht verantwoordelijk voor trillende Rotterdamse woontoren

Goldband is wellicht verantwoordelijk voor de “aardbeving” die een aantal inwoners van de Willemstoren in Rotterdam vorig jaar gevoeld hebben. In mei 2023 belden enkele huurders van de bovenste verdiepingen de hulpdiensten nadat ze een reeks trillingen gevoeld hadden. Al lijkt het er nu op dat een optreden van Goldband verantwoordelijk is voor het voorval.

Lees meer »

Zal de oorlog zich uitbreiden naar hier? Kolonel Housen geeft antwoord op vragen van onze lezers: “De komende weken worden cruciaal voor Oekraïne”

De komende weken worden cruciaal voor de oorlog in Oekraïne. Het Russische leger zal proberen om nog zo veel mogelijk grondgebied te veroveren voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen van begin november, maar wat gebeurt er daarna? Wanneer komt er vrede? Waarom grijpt de NAVO niet harder in? Onze lezers stuurden ons de voorbije dagen tientallen vragen over het conflict. Onze defensie-expert,

Lees meer »

Sassport Boezinge A gaat voor zeven op negen in Ardooie

Na het puntenverlies op de openingsspeeldag thuis tegen Oostnieuwkerke, kon Sassport Boezinge A de rug rechten in het Mirakelstadion tegen RC Waregem. De oranjehemden wonnen met 1-2 en trekken met vier op zes naar Ardooie.
The post Sassport Boezinge A gaat voor zeven op negen in Ardooie appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bekeravontuur moet KVDO vleugels geven

Geen stunt tegen tweedeklasser Eupen, maar wel een zeer straffe prestatie van de club uit Derde Amateur. Als KVDO dit een heel seizoen volhoudt, mag het publiek zich in de handjes wrijven.
The post Bekeravontuur moet KVDO vleugels geven appeared first on KW.be.

Lees meer »

Brusselse gezinnen doen het steeds vaker zonder auto

Meer dan een kwart van de gezinnen in België (27,6 procent) had geen eigen auto in 2023. In Brussel is dat zelfs meer dan de helft, terwijl de Vlaamse huishoudens net het vaakst wel één of meer auto’s hebben. Dat blijkt uit gegevens van het Belgische statistiekbureau Statbel.

Lees meer »

Chirojongens tevreden met opkomst op de startdag

Zondag 8 september was de startdag bij de Chirojongens. Hun lokaal is in de Leysafortstraat 26. “De opkomst was even groot als vorig jaar”, zegt groepsleider Dave Vantyghem. “Er zijn zo’n 25 procent nieuwe leden bijgekomen. We zijn tevreden en zijn benieuwd wat het nieuwe jaar zal brengen. Iedereen is altijd welkom.” Naast Dave is
The post Chirojongens tevreden

Lees meer »