Prinses Kate verrast Schotland met onverwacht bezoek aan kerk

Prinses Catherine (42) verraste zondag de inwoners van Schotland. Samen met de Britse koninklijke familie bezocht ze een kerk. Eind maart maakte Kate bekend dat ze aan kanker lijdt, maar ze is inmiddels alweer meerdere keren in het openbaar verschenen. 

Meer krantenkoppen in België

Familie Deleu blaast verzamelen op ouderlijke hoeve

Op de ouderlijke hoeve van Luc Deleu en Christine Vandevelde langs de Spilstraat in Beselare kwamen de nazaten van Henri Deleu en Sylvie Holvoet bijeen voor een familiereünie. Met negentig waren ze afgezakt om van een koffietafel te genieten. We zien de aanwezige familieleden en verwanten tijdens de officiële foto voor de ouderlijke hoeve en
The post Familie Deleu

Lees meer »

“Mamaatje, ik zit in de problemen? Stuur je geld?” Trio Whatsapp-oplichters riskeert 4 jaar cel voor ‘ware pest’

“Mamaatje, mijn GSM is geblokkeerd en ik moet dringend betalen anders zit ik in de problemen? Wil je helpen?” Dat bericht kreeg een vrouw uit Eeklo vorig jaar via Whatsapp, zogezegd van haar dochter. De dame was toen met haar partner op reis met de camper.
The post “Mamaatje, ik zit in de problemen? Stuur je geld?” Trio Whatsapp-oplichters

Lees meer »

Fietser komt om het leven bij ongeval in Kontich

Bij een verkeersongeval in Kontich is afgelopen nacht een fietser om het leven gekomen. De man werd aangereden door een auto en overleed ter plaatse. De bestuurder van de wagen was volgens de eerste vaststellingen van de politie niet onder invloed.

Lees meer »

Gewezen spelverdeler van Knack Roeselare Sander Depovere verdeelt voortaan ramen en deuren: “Carrièreswitch die kan tellen”

Sander Depovere (29) nam enkele maanden geleden afscheid van het professionele volleybal. De voormalige setter van Knack Roeselare vond intussen een nieuwe uitdaging bij Studio Frank, het ramen en deurenbedrijf van zijn schoonvader, Frank van Grinsven. Na hun eerste vestiging in Hasselt komt er een tweede bij. Niet toevallig in Roeselare. “Als carrièreswitch kan dit tellen, maar ik zie het

Lees meer »

Benjamin en Stéphanie baten nieuwe brocantezaak uit in Veurne: “Antiek en brocante is onze passie en ons leven”

Waarom kiest een Zwitsers koppel na heel wat internationale omzwervingen voor een nieuw project in Veurne of all places? Dat vertelt spraakwaterval Benjamin Aebischer (43) in geuren en kleuren in de nieuwe zaak die hij met partner Stéphanie (49) heeft geopend in de Zuidstraat: Brocante Number Eight.
The post Benjamin en Stéphanie baten nieuwe brocantezaak uit in Veurne: “Antiek

Lees meer »

Eén jaar na z’n dood staat urne nog bij begrafenisondernemer: familievete drijft weduwe van Ivo Pauwels tot wanhoop

Eén jaar na zijn dood staat de urne van ‘Nonkel Jef’-acteur Ivo Pauwels nog altijd bij de begrafenisondernemer. Zijn weduwe, zangeres Diana More (63), is de wanhoop nabij. Door een felle familievete heeft ze haar man nog niet naar z’n laatste rustplaats kunnen brengen. Ze blijft verweesd en radeloos achter, getuigt ze in ‘Dag Allemaal’. “De procedure zit muurvast. Ik

Lees meer »

Alles was geregeld voor hun huwelijk, tot nietsvermoedende bruid krijgt te horen dat ze maand eerder al trouwde

Een vrouw uit het Franse Vélizy-Villacoublay (op zo’n 15 kilometer van Parijs) had haar speciale dag heel anders voorgesteld. Tijdens het plannen van haar bruiloft kwam ze erachter dat zij op papier al getrouwd was. Een andere vrouw bleek onder haar naam, met behulp van haar identiteitskaart die zij eerder was kwijtgeraakt, een maand eerder getrouwd te zijn.

Lees meer »

Clouseau nam jubileumshow ’40 jaar Clouseau’ op in Westende: “Bij TOTZ begon het voor ons én dit is hier de perfecte locatie!”

Op vrijdag 13 september om 20.40 uur kan je op VTM genieten van de jubileumshow ’40 jaar Clouseau’, die werd opgenomen aan de Rotonde in Westende. Koen en Kris mogen inderdaad al terugblikken op een gigantische carrière van 40 jaar én nog altijd bljiven ze enorm populair.
The post Clouseau nam jubileumshow ’40 jaar Clouseau’ op in Westende: “Bij

Lees meer »

De Wever (N-VA) hekelt “huftergedrag” na joyride ziekenwagen, D’Haese (PVDA) fors: “Hij kiest weer voor polarisatie”

Bart De Wever (N-VA) reageert met enkele forse uitspraken op de joyriders die in Antwerpen met een ambulance aan de haal gingen. “Het zijn vrijwel altijd jongeren van allochtone origine”, verklaarde de burgemeester op Radio 1. PVDA-lijstrekker Jos D’Haese is niet te spreken over de uithaal. “De Wever kiest weer voor polarisatie in plaats van voor oplossingen.”

Lees meer »

Oliebollenkermis in en aan Ceder aan de Leie

Ter gelegenheid van de jaarlijkse kermis trakteerde Zorgbedrijf Harelbeke bewoners en bezoekers van de woonzorgcentra op oliebollen. Een oliebollenkraam bracht de lekkernij tot bij het woonzorgcentrum.
The post Oliebollenkermis in en aan Ceder aan de Leie appeared first on KW.be.

Lees meer »

Knokke-Heist waarschuwt voor frauduleuze e-mails van het AGSO: “Typisch voorbeeld van phishing”

Het gemeentebestuur van Knokke-Heist waarschuwt voor frauduleuze e-mails die in omloop zijn. De mails lijken afkomstig van een medewerker van AGSO Knokke-Heist waarin om een betaling wordt gevraagd. In werkelijkheid gaat het om oplichters.
The post Knokke-Heist waarschuwt voor frauduleuze e-mails van het AGSO: “Typisch voorbeeld van phishing” appeared first on KW.be.

Lees meer »