Premier Netanyahu spreekt dreigende taal na felste gevechten met Hezbollah in maanden: “Wat vandaag gebeurd is, is niet het einde van het verhaal”

Het Israëlische leger en de Libanese militie Hezbollah hebben elkaar zaterdagnacht en zondagochtend bestookt met raketten en drones. Het waren de zwaarste aanvallen sinds 7 oktober. Als we Israëlisch premier Netanyahu mogen geloven, is het einde nog niet in zicht.

 

Meer krantenkoppen in België

Bart Minne is de nieuwe Sint-Elooisdeken Middenstand

Zoals de traditie het voorschrijft wordt met Meulebeke kermis de Sint-Elooisdeken van de Middenstand in de bloemen gezet. Dit jaar valt de eer te beurt aan Bart Minne, die hiermee Pascal Warlop opvolgt. Deze feestelijke plechtigheid vindt plaats op zaterdag 21 september.
The post Bart Minne is de nieuwe Sint-Elooisdeken Middenstand appeared first on KW.be.

Lees meer »

Lichaam gevonden in Anderlecht: wetsdokter komt ter plaatse

De hulpdiensten werden zondagmorgen opgeroepen omdat passanten een lichaam opmerkten in het kanaal langs de Nijverheidskaai in Antwerpen. De brandweer kwam ter plaatse en bracht het levenloze lichaam aan wal. Een wetsdokter kwam ter plaatse en moet uitsluitsel geven over de doodsoorzaak.

Lees meer »

Toby Vandewoude vlak na comeback weer in de lappenmand: “Ik ben mentaal en fysiek sterker”

Eerstejaarsjunior Toby Vandewoude moet afrekenen met een heus pechseizoen. Na een maandenlange revalidatie van een virale infectie liep de 17-jarige Oostduinkerkenaar bij een ongeval op training een hersenschudding op. “Toch hoop ik dit jaar nog een paar resultaten te rijden”, klinkt het strijdvaardig.
The post Toby Vandewoude vlak na comeback weer in de lappenmand: “Ik ben mentaal en fysiek

Lees meer »

Aan gewaagde outfit ging veel discussie vooraf, Jennifer Lopez hakte zelf knoop door: “Verdomme, ik doe het”

Jennifer Lopez (55) trok vrijdagavond alle aandacht naar zich toe tijdens de première van ‘Unstoppable’ in Toronto. Op de rode loper verscheen ze in een gedurfde jurk die weinig aan de verbeelding overliet. Toch was ze bijna niet het stralende middelpunt geweest, want ze overwoog een andere outfit. “Er was veel discussie over of ik de jurk wel of niet

Lees meer »

“Elke Belg snoepte al van onze kerstomaatjes”: Ingelmunsters serrebedrijf zwaait deuren open tijdens Dag van de Landbouw

Liefst 58 miljoen troskerstomaten rollen er jaarlijks van de spreekwoordelijke band op het bedrijf van Geert Neerinck en Els Dendauw. Het echtpaar runt in Ingelmunster een state of the art serrebedrijf dat zich volledig op één specifieke teelt heeft toegespitst: de kleine, smakelijke tomaatjes die we allemaal kennen van bij het aperitief of in tal van gerechten. Nu zondag gooien

Lees meer »

ZoWe verpleegkunde heeft nieuwe directeur

Op 2 september zijn ruim 460 studenten gestart aan de graduaatsopleiding tot verpleegkundige bij ZoWe. Ook voor de nieuwe directeur Eva Teetaert (47) was het haar eerste schooldag. Ze volgt Ingrid Lingier (65) op die veertien jaar aan het hoofd van de school in de Barrièrestraat stond.
The post ZoWe verpleegkunde heeft nieuwe directeur appeared first on KW.be.

Lees meer »

242.000 euro kwijt in amper enkele weken: hoe Bulgaarse criminelen bedrijf oplichtten met amper één telefoontje

In de Kortrijkse rechtbank werd een celstraf van acht maanden gevraagd voor drie Bulgaren die beticht worden van oplichting. In 2017 legden ze een bedrijf in de luren, waarna ze in drie stortingen 242.000 euro overschreven op een valse rekening. “We probeerden het geld nog te blokkeren, maar het was al weg.”
The post 242.000 euro kwijt in amper

Lees meer »

Kermisweekend start met politiek debat op kermisradio

Op vrijdag 13 september wordt het kermisweekend in Sijsele afgetrapt met de officiële start van de jaarlijks terugkerende kermisradio ROS. Om 20 uur start op ROS een verkiezingsdebat met de vijf Damse lijsttrekkers, dat ook live kan gevolgd worden in de gemeentelijke turnzaal.
The post Kermisweekend start met politiek debat op kermisradio appeared first on KW.be.

Lees meer »