KIJK. “Waar is de échte studio?”: Ibrahimovic duidelijk niet onder de indruk van analisten

Met Zlatan Ibrahimovic in de buurt is een rake uitspraak nooit ver weg. Dat hebben ook de analisten van CBS Sports mogen ondervinden. Die waren namelijk niet van het niveau dat de Zweed in gedachten had. “Ik zal het niveau wel omhoog stuwen”, grapte hij. 

Meer krantenkoppen in België

Laatste dag van de Oostkampse sportkampen

De laatste weekdag van de vakantie was meteen ook de laatste dag van de Oostkampse sportkampen (OOK). Een grote groep kinderen beleefde er de tijd van hun leven. Zij kregen op vrijdag 30 augustus hun sportdiploma overhandigd door de vrijwilligers van OOK. “Het waren zeer gemotiveerde jongeren die deze zomer deel uitmaakten van onze sportkampen.
The post Laatste dag

Lees meer »

Clairette en Roger zijn 50 jaar getrouwd

Clairette Ameele (68) en Roger Janssens (71) zijn inwijkelingen, maar wonen al sinds 1982 in de Sint-Godelievestraat. Roger is de vierde in een gezin van acht uit Snaaskerke, Clairette is afkomstig uit Ettelgem en heeft nog één zus en drie broers. Ze trouwden op 31 augustus 1974 in Ettelgem. Na het middelbaar gingen ze beiden
The post Clairette en

Lees meer »

Gewezen Ligacoach Geert Van Den Berge aan de slag bij Jumpers Middelkerke: “Ik hoop dat ze openstaan voor mijn adviezen”

Komend weekend start voor de meeste ploegen van Jumpers Middelkerke de competitie. De ploeg van voorzitter Jurgen Faillie blijft niettegenstaande de degradatie van het fanionteam naar Promo 3 ambitieus en verrast meteen het regionale volleybalwereldje met het aantrekken van een Ligacoach als mentor en begeleider van de verschillende trainers.
The post Gewezen Ligacoach Geert Van Den Berge aan de

Lees meer »

Is het graf van Merlijn gevonden?

Archeologen suggereren dat ze mogelijk het graf gevonden hebben van Merlijn ‘de tovenaar’, één van de meest tot de verbeelding sprekende personages uit de middeleeuwse literatuur.

Lees meer »

Christine straks al 25 jaar achter de toog van Don Quichotte: “Als boerendochter kende ik niet veel van café houden”

Christine Vankeirsbilck uit Pittem zal volgend jaar al een kwarteeuw achter de toog staan van café Don Quichotte in de Pontweg, vlakbij de rotonde met de Tramstraat. “Onze ligging hier is goed, op donderdag genieten we ook van het volk op de markt.”
The post Christine straks al 25 jaar achter de toog van Don Quichotte: “Als boerendochter kende

Lees meer »

Na valse start hoopt Rapid Langemark op rustig seizoen

Het seizoen van Rapid Langemark startte afgelopen weekend met een valse noot. De club moest voor de eerste competitiewedstrijd tegen Knokke-Heist forfait geven door een gebrek aan spelers.
The post Na valse start hoopt Rapid Langemark op rustig seizoen appeared first on KW.be.

Lees meer »

2 drugslabs opgerold in Houthalen-Helchteren op minder dan 1 week tijd: 2 verdachten aangehouden

De politie heeft in Houthalen-Helchteren op zeer korte tijd 2 drugslabs aangetroffen. Het eerste werd vorige week ontdekt, daar werd vermoedelijk de drug MDMA geproduceerd. Na enkele huiszoekingen vonden de speurders een tweede lab met chemicaliën en ingrediënten om synthetische drugs te maken. 2 verdachten zijn opgepakt, zij zijn intussen aangehouden en opgesloten in de gevangenis.

Lees meer »

Paniek bij seksuologe Lotte Vanwezemael in ‘De verraders’: “Mijn job heeft me niet geholpen in dit avontuur”

Seksuloge Lotte Vanwezemael (31) waagt zich dit seizoen aan ‘De verraders’ bij VTM. En jawel, presentator Staf Coppens koos naast William Boeva en Jonatan Medart haar uit om de moeilijkste taak op zich te nemen en alle anderen te bedotten. “Dat psychologen mensen meteen kunnen lezen is een fabeltje. Mijn job heeft me dus niet echt geholpen in dit avontuur”,

Lees meer »