KIJK. Lizzo kondigt in badpak sabbatjaar aan, maar verbaast volgers vooral met opvallend gewichtsverlies

Zangeres Lizzo (36) heeft een video op Instagram gedeeld waarin ze in haar badpak in de gietende regen staat. Bij de video schrijft ze een opvallende boodschap: “Ik neem een sabbatjaar en bescherm mijn vrede”, klinkt het. Fans reageren op de post en zijn blij dat de zangeres van haar mentale gezondheid een prioriteit maakt. Daarnaast merken ze ook vooral haar gewichtsverlies op. “Je zag er al geweldig uit en ziet er nu nog verbazingwekkender uit”, schrijft iemand. 

Meer krantenkoppen in België

RECONSTRUCTIE. “Moet ik praten?”: hoe de Rode Duivels de aanwezige media negeerden na de uithaal van Kevin De Bruyne

In Frankrijk stond de boel plots in brand na de woorden van Kevin De Bruyne. En was er niemand om te blussen. Stilte regeerde. Een reconstructie van wat er zich afspeelde in de catacomben van het Groupama-stadion in Lyon. Waarbij de aanwezige pers genegeerd werd door de Rode Duivels. “We kunnen hen niet verplichten om met jullie te praten.”

Lees meer »

Italiaans artiest Rubel Medini stond in 2019, maar nu ook twee maanden in zomershow van Het Witte Paard in Blankenberge: “Brugge is tot nu toe mijn favoriet!”

Pas 24 jaar is Rubel Medini uit Italië en hij zag al heel veel van de wereld. Dat komt door zijn act die hij brengt. Er staat zelfs al maar liefst vijf Guiness World Records op zijn naam. Tijdens de zomer van 2019 stond hij voor de eerste keer in de zomershow van Het Witte Paard in Blankenberge. Sinds 19

Lees meer »

Wegdek op E40 tussen Oostduinkerke en Veurne wordt vanaf 22 september vernieuwd

Er wordt vanaf 22 september een nieuw wegdek aangelegd over een afstand van 4 kilometer op de E40. Het wegdek van de E40 richting Frankrijk, tussen de op- en afrittencomplexen van Oostduinkerke (nummer 2) en Veurne (nummer 1a), is aan vernieuwing toe.
The post Wegdek op E40 tussen Oostduinkerke en Veurne wordt vanaf 22 september vernieuwd appeared first on

Lees meer »

Toby Vandewoude vlak na comeback weer in de lappenmand: “Ik ben mentaal en fysiek sterker”

Eerstejaarsjunior Toby Vandewoude moet afrekenen met een heus pechseizoen. Na een maandenlange revalidatie van een virale infectie liep de 17-jarige Oostduinkerkenaar bij een ongeval op training een hersenschudding op. “Toch hoop ik dit jaar nog een paar resultaten te rijden”, klinkt het strijdvaardig.
The post Toby Vandewoude vlak na comeback weer in de lappenmand: “Ik ben mentaal en fysiek

Lees meer »

Man lichtgewond nadat hij met wagen op betonnen vangrail knalt langs Expresweg in Waregem

Een oudere man is dinsdagavond lichtgewond geraakt bij een spectaculair ongeval langs de Expresweg in Waregem. Op het kruispunt met de Verbindingsweg maakte de bestuurder rond 20.45 uur een verkeerd manoeuvre waardoor hij met zijn zwarte Opel op de betonnen vangrail reed. Die fungeerde als een schans waardoor zijn wagen omhoog schoof en uiteindelijk meters verder op zijn zijkant in

Lees meer »