Kapitein van voor Sicilië gezonken jacht verdacht van meervoudige onvrijwillige doodslag

Er loopt een officieel onderzoek voor meervoudige doodslag tegen de kapitein van het luxejacht dat een week geleden zonk voor de kust van Sicilië, waarbij zeven opvarenden om het leven kwamen. Dat berichten Italiaanse media maandag. James Cutfield werd dit weekend twee uur lang ondervraagd door het gerecht.

 

Meer krantenkoppen in België

Seriemoordenaar Staf ‘Vampier van Muizen’ Van Eyken mag gevangenis dag verlaten van minister: “Hij is en blijft zelf ook een mens”

Staf Van Eyken (73) – beter bekend als ‘de Vampier van Muizen’ – mocht maandag de gevangenis voor het eerst in acht jaar verlaten. Dat besliste minister van Justitie Paul Van Tigchelt. Van Eyken vermoordde en verkrachtte in de jaren 70 drie vrouwen en zit al 53 jaar in de gevangenis. Toch mocht hij de begrafenis van een vriend bijwonen,

Lees meer »

Voetballer (16) die in elkaar stuikte tijdens training in Tessenderlo is overleden: “Thabet was erg geliefd binnen de ploeg”

De 16-jarige voetballer van Ham United die woensdagavond tijdens de training onverwacht in elkaar stuikte, is overleden. Dat laat de correspondent van Ham United weten. Thabet ging naar school in het Don Bosco College in Hechtel-Eksel. “Hij was een buitengewoon getalenteerde jonge voetballer, een rustige en vriendelijke jongen”, klinkt het bij zijn voetbalclub.

Lees meer »

KIJK. “Gooi jouw strips maar weg, niet de mijne”: verhuisstress zorgt voor gekibbel tussen Staf en Monique in ‘Camping Coppens’

De familie Coppens verhuist in het vierde seizoen van ‘Camping Coppens’ van het platteland naar de stad en dat brengt heel wat inpakstress met zich mee. Het blijkt voor Staf (43) en Monique (51) soms moeilijk om overeen te komen: wat mag er mee naar het nieuwe huis en wat gaat er naar de container? Het begin van vele dilemma’s…

Lees meer »

Harris en Trump voluit in de aanval tijdens eerste presidentiële debat, maar afgetekende winnaar is er niet

Er is geen duidelijk winnaar van het eerste (en mogelijk enige) presidentiële debat tussen Kamala Harris en Donald Trump. Harris start zichtbaar zenuwachtig aan het debat, maar weet zich snel te herpakken. Haar missie lijkt vanaf het begin van het debat duidelijk: onder de huid kruipen van oud-president Trump. Dat lijkt deels te lukken, want Trump is zichtbaar geïrriteerd, maar

Lees meer »

Medewerkers gemeente De Haan beschuldigen schepen Marleen De Soete van favoritisme en politieke inmenging op de werkvloer

Verschillende gemeentelijke medewerkers van De Haan deden bij de vakbond hun beklag over ongepast gedrag van schepen Marleen De Soete. Die klachten, die onder meer gaan over favoritisme en politieke inmenging op de werkvloer, zouden ook tot een verhoogd ziekteverzuim hebben geleid. Maar De Soete zelf voelt zich daar niet verantwoordelijk voor.
The post Medewerkers gemeente De Haan beschuldigen

Lees meer »

Theo Francken schrikt zich een hoedje van reacties op z’n selfie bij de wasmachine: “Zonder die foto nooit geweten dat ik leiding moest laten controleren”

Een selfie kan soms verstrekkende gevolgen hebben. Was Theo Francken benieuwd of zijn volgers hem instructies konden geven hoe de was proper te krijgen, dan is hij nu benieuwd of hij in z’n kelder is blootgesteld aan gevaarlijk asbest, dodelijk spul waar in Vlaamse bouwsels nog meer dan 2 miljoen ton van zit verstopt. Hoe herken je asbest? En wat

Lees meer »

Ooit zelf Trump-fan en nu in de ban van oorlog in Oekraïne: wat weten we al over verdachte van mogelijke moordpoging op Trump?

Ryan Wesley Routh, zo heet de man die volgens Amerikaanse media gearresteerd is na een nieuwe vermoedelijke moordpoging op Republikeins president Donald Trump. De 58-jarige Routh, ooit een Trump-stemmer, sprak zich op sociale media de laatste jaren sterk uit tegen de voormalige president en hamerde op voor steun aan Oekraïne. Dit weten we al over hem.

Lees meer »

KAJ Pittem verkent Voerstreek tijdens kamp

Het jaarlijkse kamp van de Pittemse afdeling van de KAJ vond plaats in Teuven, een dorp dat dicht bij het bekende drielandenpunt gelegen is.
The post KAJ Pittem verkent Voerstreek tijdens kamp appeared first on KW.be.

Lees meer »