“Hier kan je sporten in een gezellige sfeer”: Arenal Roeselare officieel geopend

Vrijdagavond werd ‘Arenal Roeselare’ officieel geopend. Het padelbedrijf van CEO Matthias Van Holm en PR-verantwoordelijke Tom De Sutter nam vorig jaar tennisclub TC Roeselare over en gaf er ondertussen hun eigen ‘touch’ aan. Zo is er op de site bijvoorbeeld een trampolinepark bijgekomen, en laatst is er op de benedenverdieping een cafetaria met een gezellig terras uitgebouwd.

“Arenal was inderdaad voor Roeselare een volledig nieuw verhaal”, opent gewezen Rode Duivel Tom De Sutter. “Net voor de Krokusvakantie zwaaiden we de deuren wijd open maar moesten wel nog enkele infrastructurele werken gebeuren. Nu is alles af en ik denk dat het resultaat toch mag gezien worden. Hier kan je dus niet meer alleen tennissen of padellen maar zijn de kids baas in het trampolinepark. Dat laatste zorgde intern toch eventjes voor animo omdat twee indoorvelden moesten ingeleverd worden, maar toen we vertelden dat de outdoor tenniscourts volledig zouden heraangelegd worden, was de storm gauw geluwd. Het is inderdaad een werk van lange adem geweest, toch wel een zevental maanden, maar het resultaat mag gezien worden. We beschikken hier nu in Roeselare over 7 tennisvelden waarvan 2 binnen, 5 padelvelden en een trampolinepark voor net geen 100 kinderen. We merken trouwens dat de verjaardags- en bedrijfsfeesten hier in trek zijn. De vorige eigenaars Dirk en Daphne hadden hier al een mooie site Rodenbach, wel die hebben we nog aantrekkelijker gemaakt zodat iedereen zich nog meer thuis voelt, en niet meer alleen de competitieve leden. Hier kan je bijvoorbeeld nog een uurtje komen tennissen zonder echt lid te zijn van de club. Vandaar ook dat wij nu moeilijk een ledenaantal kunnen opnoemen. Natuurlijk kan je hier ook nog competitief sporten. Zo hebben we interclubploegen voor tennis en padel en daarnaast organiseren we ook eigen lessen voor beide sporten.”

Ondertussen beschikt Arenal over 12 clubs in Vlaanderen en Brussel en twee in Nederland. “Het is de bedoeling dat we in de komende maanden nu ook voet aan wal zetten in Wallonië maar meer kan ik er nog niet over kwijt. Zelf zal je mij hier niet zoveel meer zien dus in de Rodenbachstad maar er staat hier een fantastisch team klaar om een vlotte werking te garanderen”, besluit de 39-jarige Tom De Sutter. (SBR)

The post “Hier kan je sporten in een gezellige sfeer”: Arenal Roeselare officieel geopend is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“Hey Kevin, wij spelen de bal echt niet zomaar rond, hoor”: handbalwereld lastig op kapitein Rode Duivels

“Van links naar rechts en terug. We speelden te veel handbal”. Dat was het oordeel van Kevin De Bruyne over de slappe eerste helft van de Rode Duivels tegen Israël, vrijdagavond. Een uitspraak die in handbalmiddens op een ijskoude steen viel: “Wie zoiets zegt, kent niets van onze sport. Passief spel, eindeloos heen-en-weer getik zoals je in het voetbal zo

Lees meer »

DE INSIDER. Onze man trok naar een Turkse haarkliniek: “1.800 euro voor een nieuwe coupe. Maar dan is het maanden bang afwachten”

Haar is big business in Turkije. Dagelijks vertrekken er vluchten vanuit België, met mensen die een all-in pakket bestelden: weekendje Istanbul én een nieuwe coupe, voor amper 1.800 euro. Maar ben je dan wel zeker van een goed resultaat? En is het wel gezond? Onze reporter trok mee met twee mannen naar een haarkliniek, en volgde het hele proces. “Wat

Lees meer »

Auto kantelt na aanrijding op kruispunt in Oostduinkerke, drie slachtoffers lichtgewond overgebracht naar ziekenhuis

Bij een verkeersongeval in het centrum van Oostduinkerke zijn donderdagochtend drie gewonden gevallen. Een auto met daarin een bejaard koppel van 80 en 84 jaar stopte niet aan een kruispunt en ramde de wagen van een 32-jarige vrouw in de flank. Haar auto kantelde en de vrouw zat even vast. De drie gewonden werden naar het ziekenhuis gebracht.
The

Lees meer »

Eerste twee lokale gevallen van dengue in Italië dit jaar

In Italië zijn de eerste twee lokale gevallen van dengue van 2024 geregistreerd. Dat maakte het Hoger Instituut voor Gezondheid (ISS) in Rome bekend. Het gaat om twee mensen in de Noord-Italiaanse provincies Brescia en Reggio die voordien niet naar het buitenland waren gereisd.

Lees meer »

Spaans gerecht blijft bij weigering om Puigdemont amnestie te verlenen

Het Spaanse Hooggerechtshof heeft dinsdag opnieuw geweigerd om de eerder dit jaar goedgekeurde amnestiewet toe te passen voor Carles Puigdemont, de separatistische oud-premier van Catalonië. De rechtbank blijft bij het vonnis dat begin juli al werd uitgesproken: de amnestieregeling is niet van toepassing voor verduistering van overheidsgeld. Het aanhoudingsbevel tegen de in België verblijvende Puigdemont blijft daarmee van kracht.

Lees meer »