Golfer kan ogen niet geloven wanneer zijn clubs gestolen worden… door een beer

Een groep vrienden genoot van een gezellig partijtje golf bij Lake Tahoe in de Amerikaanse staat Californië toen ze plots het gezelschap kregen van een beer. De ongenode gast had het op de tas met golfclubs van een van de golfers gemunt en ging er snel vandoor met zijn buit. De mannen deden hun best om het dier te verjagen, maar vonden het tafereel vooral hilarisch zoals blijkt uit bovenstaande beelden die een van hen maakte en deelde via sociale media.

 

Meer krantenkoppen in België

Verantwoord bewegen met BeweegCoach

Afgelopen weekend opende BeweegCoach zijn negende centrum op de campus van Vabi en Klein Seminarie. BeweegCoach wil mensen op een professionele manier begeleiden naar een actieve(re) levensstijl. “Ons kernwoord is laagdrempeligheid: op vlak van locatie en prijs.”
The post Verantwoord bewegen met BeweegCoach appeared first on KW.be.

Lees meer »

Politie waarschuwt voor verkeershinder tijdens EK wielrennen in Hasselt en Heusden-Zolder: “Navigeer met Google Maps of Waze, die houden rekening met omleidingen”

De lokale politie van Heusden-Zolder en Hasselt waarschuwen voor ernstige verkeershinder tijdens het EK wielrennen dat morgen van start gaat. Woensdag en donderdag worden de tijdritten in Hasselt, Heusden-Zolder en Zonhoven gereden. Van vrijdag tot zondag worden de verschillende wegritten afgewerkt, dan passeren de renners ook in Haspengouw. De politie raadt automobilisten aan om tijdens het EK te navigeren met

Lees meer »

Burgemeester Heuvelland : “Raadsleden zullen frauderapport nog deze week ontvangen”

Na het incident op de gemeenteraad gisteren, waarbij de voltallige oppositie de zaal verliet, trekt de mist op. Burgemeester Wieland De Meyer liet deze morgen in een persmededeling weten dat alle raadsleden het rapport over het forensisch fraudeonderzoek van Audit Vlaanderen nog deze week zullen ontvangen. “Wij hebben niets te verbergen. Maar ik ben wel erg geschrokken van de agressieve

Lees meer »

“Oekraïne wil de oorlog voelbaar maken”: drones raken Moskou, maar ligt Poetin daar wakker van?

In Rusland is er voor het eerst een burger omgekomen door een Oekraïense drone die insloeg nabij Moskou. Dat gebeurde tijdens een aanval die de grootste van de oorlog wordt genoemd. Oekraïne wil de oorlog voelbaar maken voor de Russische bevolking. Maar helpt dat wel om Poetins macht te ondergraven? En hoeveel burgers stierven er eigenlijk al op Russisch grondgebied?

Lees meer »

Gemeente Wevelgem kan binnenkort alleen beslissen over drukke centrumweg: “Echt marktplein met terrasjes en leefbaar centrum nastreven”

De gemeente Wevelgem neemt een stuk van het beheer van de drukke gewestweg N8 over. Het kwam daarvoor tot een overeenkomst met het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV). Het gaat in totaal om 700 meter in de doortocht Kortrijkstraat (vanaf kruispunt met Brugstraat inbegrepen), Grote Markt, Guldenbergplein, Vanackerestraat en Menenstraat, tot en met het kruispunt met de Artoisstraat en Moorselestraat

Lees meer »

Jani Kazaltzis treurt nog elke dag om overleden hondje Qozmo: “We zullen nooit weten wat er net gebeurd is, dat maakt het moeilijk”

Als presentator van ‘Fboy Island’ op Streamz en met het realityprogramma ‘Jani en James doen het zelf’ op Play4 belooft het opnieuw een bruisend nieuw tv-seizoen te worden voor Jani Kazaltzis. Veel werk voor de man, maar wel een welgekomen afleiding, want privé kreeg hij deze zomer een groot verlies te verwerken. Met name Qozmo, zijn trouwe viervoeter en ook

Lees meer »

Deurhangers van CD&V zorgen voor commotie in Engsbergen: “Dat is de deur openzetten voor inbrekers”

In Engsbergen, deelgemeente van Tessenderlo, zijn enkele bewoners misnoegd over een deurhanger van CD&V. Die hing aan de voordeur, met de melding dat het jammer was dat de bewoners niet thuiswaren, maar dat hun programmaboekje in de brievenbus steekt. Volgens de buurtbewoners wordt daardoor letterlijk de deur opengezet voor inbrekers. De partij heeft ondertussen beslist de deurhangers te verwijderen en

Lees meer »

“Tweehonderd autosleutels stelen om de bazen van Audi te chanteren? Niveau nihil”

Het sociaal conflict bij Audi Vorst wordt bitser met de dag. Personeel dat wil werken, mag dat niet van de directie. “Een hufterige beslissing, maar geen onbegrijpelijke”, schrijft onderzoeksjournalist Jeroen Bossaert. “Ze werd uitgelokt door werknemers die tweehonderd autosleutels in beslag namen. Die kinderachtige ‘diefstal’ heeft het sociaal overleg bij Audi nodeloos op de spits gedreven.”

Lees meer »

Stad Roeselare versterkt laadinfrastructuur met 22 extra palen om toekomstgerichte mobiliteit te ondersteunen

Met de uitbreiding van haar laadinfrastructuur zet de Stad Roeselare opnieuw een belangrijke stap richting de toekomst. In lijn met de Vlaamse en Europese doelen speelt Roeselare proactief in op de groeiende vraag naar elektrische laadmogelijkheden. Bovendien worden de benzine-, diesel- en lpg-wagens van het eigen wagenpark ook stelselmatig vervangen door elektrische wagens of plug-in hybrides.
The post Stad

Lees meer »