Belg (44) tijdens paragliden in Oostenrijk neergestort op dak van hotel

Een 44-jarige Belg is in het Oostenrijkse Tirol te pletter gestort tijdens het paragliden. Net voor de landing ging het mis: de man verloor plots te veel hoogte, waardoor hij tegen een schoorsteen op het dak van een hotel knalde. Het slachtoffer raakte zwaargewond. 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Van “Harris is voorstander van abortus na geboorte” tot “Trump wil dictator zijn”: dit zijn de opmerkelijkste passages van de debatnacht

Afgelopen nacht onze tijd vond het eerste televisiedebat tussen de Amerikaanse presidentskandidaten Donald Trump en Kamala Harris plaats op de Amerikaanse zender ABC. Trump en Harris debatteerden meer dan negentig minuten lang over verschillende onderwerpen. Dit waren de vier opmerkelijkste passages van de debatnacht.

Lees meer »

Diamant voor Raymond en Mieke uit De Panne

Raymond Lindebringh (82) en Mieke Nouwen (82) zijn afkomstig uit de Brusselse agglomeratie: uit de buurt Beauval of Het Voor aan de Brusselse stadsrand.
The post Diamant voor Raymond en Mieke uit De Panne appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vital Borkelmans veroordeeld voor rijden onder invloed in Knokke-Heist

Ex-profvoetballer Vital Borkelmans (61) is door de Brugse politierechter voor rijden onder invloed veroordeeld tot vijftien dagen rijverbod en 1.600 euro boete, waarvan 600 euro effectief. Nog voor de ademtest gaf de voormalige assistent-bondscoach toe dat hij te veel gedronken had.
The post Vital Borkelmans veroordeeld voor rijden onder invloed in Knokke-Heist appeared first on KW.be.

Lees meer »

Serieverkrachter Dominique Pélicot is ziek en getuigt dinsdag niet op Frans gruwelproces, schorsing van enkele dagen dreigt

Dominique Pélicot, de Franse zeventiger die zijn vrouw Gisèle Pélicot jarenlang heeft gedrogeerd en liet verkrachten door tientallen mannen, zou dinsdag voor het eerst in de rechtbank aan het woord komen, maar de man is ziek en zal dus niet getuigen. Dat heeft Roger Arata, de voorzitter van de strafrechtbank van Vaucluse, dinsdag bekendgemaakt.

Lees meer »

‘Dankzij’ crash met auto ontdekt Xana (22) dat ze lijdt aan erfelijke aandoening: “In het ziekenhuis vonden ze mijn verhaal opmerkelijk”

Ze reed rond op de Brugse Steenweg in Blankenberge en toen werd het zwart. Xana Baert (22) was zaterdag betrokken bij een bizar verkeersongeval. Nu blijkt dat ze waarschijnlijk het bewustzijn verloor door een longembolie, maar ondertussen werd ze ook het slachtoffer van online haat. “Ik hoop dat sommige mensen nu twee keer nadenken.”

Lees meer »

Voorstel van Israël: Hamas-leider mag veilig weg uit Gaza als hij gijzelaars vrijlaat – Zes VN-medewerker omgekomen bij Israëlische aanval in Gaza

Israël heeft de Palestijnse terreurbeweging Hamas een nieuw voorstel gedaan. Hamas-leider Yahya Sinwar mag veilig vertrekken uit Gaza in ruil voor de vrijlating van de Israëlische gijzelaars. Bij een Israëlische luchtaanval op een school in Gaza zijn veertien mensen gedood. Ook heeft het Israëlische leger woensdag vijf Palestijnen gedood in Tubas, op de bezette Westelijke Jordaanoever. Dat melden de Palestijnse

Lees meer »