Wie wint ‘Zomerhit 2024′?: dit zijn de tien finalisten

Zonet zijn op Radio2 de tien finalisten van ‘Zomerhit 2024′ bekend gemaakt. Zowel jong als oud maken op 31 augustus in Blankenberge kans op de ultieme trofee. Zo zijn onder meer Bart Kaëll, Bart Peeters, Omdat Het Kan & Average Rob en Hannah Mae & MAKSIM bij de gelukkige finalisten. 

Meer krantenkoppen in België

Gedaan met bank spelen voor je energieleverancier? Dit willen de Arizona-partijen aan je energiefactuur veranderen

Energieleveranciers verplichten je voorschotfactuur automatisch aan de actuele elektriciteits- en aardgasprijs aan te passen. Dat is wat ze willen, de partijen die onderhandelen over een federale regering (N-VA, MR, Vooruit, Les Engagés en CD&V). Zo behoren torenhoge eindfacturen of grote terugbetalingen tot het verleden. HLN kon de laatste onderhandelingsnota over het thema energie inkijken: dit willen ze allemaal veranderen aan

Lees meer »

Schepen Christophe Vandererven uit Anzegem stopt met lokale politiek “Ga me enkel nog omringen met positieve mensen”

De kogel is door de kerk. Schepen Christophe Vandererven (53) kondigde op de voorbije gemeenteraad van dinsdag 10 september aan dat hij geen kandidaat meer is voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. “Ik had alles klaar voor een nieuwe partij met een volle lijst en een realistisch programma, doch na een grondige evaluatie en reflectie op de voorbije zes jaar als schepen,

Lees meer »

Vakbonden en werkgevers sturen samen brief naar onderhandelaars: “Nota’s van Bart De Wever bevatten nog niet het antwoord op de sociaal-economische uitdagingen van België”

Vlaams formateur Matthias Diependaele (N-VA) heeft de drie partijen die onderhandelen over een Vlaamse regering (N-VA, Vooruit en CD&V) donderdag uitgenodigd voor een overleg in de centrale werkgroep, met de drie partijen samen dus. CD&V en Vooruit hebben telefonisch ook aangegeven dat ze daartoe bereid zijn. En de vakbonden en werkgeversorganisaties hebben donderdag samen een brief geschreven aan de vijf

Lees meer »

Piet Wittevrongel herdenkt 80 jaar bevrijding

Maandag was het exact 80 jaar geleden dat Blankenberge bevrijd werd door de Canadese troepen en er een einde kwam aan vier jaar Duitse bezetting. Naar aanleiding hiervan plaatste vredesactivist Piet Wittevrongel een kunstwerk in de Sint-Rochuskerk.
The post Piet Wittevrongel herdenkt 80 jaar bevrijding appeared first on KW.be.

Lees meer »

Turnleerkracht uit Schoten verdacht van zedenfeiten met minderjarigen

Een 47-jarige man uit Schoten die actief is als sport- en turnleraar bij verschillende scholen en sportverenigingen in de regio Antwerpen wordt verdacht van zedenfeiten met minderjarigen. Dat schrijft Gazet van Antwerpen en het parket bevestigt het onderzoek. De man is wel vrijgelaten onder voorwaarden, zoals een contactverbod met minderjarigen.

Lees meer »

Uitverkoop bij Ghelamco: topman Paul Gheysens verkoopt z’n miljoenenvilla’s in Knokke

Met twee stevig te renoveren, maar goed gelegen villa’s in Knokke-Heist en een mega-vastgoedproject in Kortrijk heeft zakenman Paul Gheysens de voorbije zomer bezittingen met een potentiële waarde van om en bij de 150 miljoen euro verkocht. Hij hoopt zo zijn bedrijf Ghelamco te redden. Zelfs een luxepenthouse van Gheysens in één van de mooiste gebouwen van ’t land zou

Lees meer »

Alides nodigt uit voor kennismaking met bouwproject Vue: “Flats voldoen aan de modernste normen”

Op de site van de voormalige verfspecialist in Veurne, op de hoek van de Brugsesteenweg en de Zannekinlaan, schieten de werken van het unieke bouwproject Vue van projectontwikkelaar en investeerder Alides goed op. De oplevering is voorzien begin 2025.
The post Alides nodigt uit voor kennismaking met bouwproject Vue: “Flats voldoen aan de modernste normen” appeared first on KW.be.

Lees meer »