Vijfhonderd voertuigen komen samen op illegale driftmeeting in Geel: menigte keert zich tegen politie

Op een parkeerterrein in de Janssen Pharmaceuticalaan in Geel vond zaterdagavond een automeeting plaats.

 

Meer krantenkoppen in België

Stijn Meuris over het beeld van de week: Test één twee

In Nederland heet het een oefenruimte – dat is toch net iets chiquer. Maar wij Vlamingen hebben het over een repetitiekot. En dat mocht je in de meeste gevallen vrij letterlijk nemen: een kot. Om in te repeteren. Gelukkig is er in de loop der decennia veel veranderd. Zoals bijvoorbeeld in Mechelen-Bovelingen, waar de Koninklijke Harmonie ‘Eendracht Maakt Macht’ zopas

Lees meer »

Bas Claerhout wint BK Open Water: “EJK échte doel”

Bas Claerhout (16) uit Izegem won onlangs het Belgisch kampioenschap Open Water in Willebroek. Na 5.000 meter werd het een ex aequo op de eerste plaats in de open categorie tussen Bas en een Nederlander.
The post Bas Claerhout wint BK Open Water: “EJK échte doel” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Droomstart voor Dimitri De Saedeleer en KEVC Beselare: “Dit geeft veel vertrouwen aan de ploeg”

KEVC Beselare neemt een vliegende start bij zijn terugkomst in tweede provinciale. Na een 5-1-overwinning op de openingsspeeldag gingen de Beselarenaars afgelopen weekend met 0-3 winnen op het veld van Dottenijs Sport. Zo pakken de jongens van Thierry Lemaire een onverhoopte zes op zes.
The post Droomstart voor Dimitri De Saedeleer en KEVC Beselare: “Dit geeft veel vertrouwen aan

Lees meer »

TSC Proven snakt naar eerste driepunter van het seizoen

TSC Proven begon het seizoen met één op zes. Tegen Sparta Dikkebus verloor het met 2-4, in Gits werd het een brilscore. Zaterdag komt Staden op bezoek. Simon Decroos hoopt op de eerste driepunter van het seizoen.
The post TSC Proven snakt naar eerste driepunter van het seizoen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Spaans gerecht blijft bij weigering om Puigdemont amnestie te verlenen

Het Spaanse Hooggerechtshof heeft dinsdag opnieuw geweigerd om de eerder dit jaar goedgekeurde amnestiewet toe te passen voor Carles Puigdemont, de separatistische oud-premier van Catalonië. De rechtbank blijft bij het vonnis dat begin juli al werd uitgesproken: de amnestieregeling is niet van toepassing voor verduistering van overheidsgeld. Het aanhoudingsbevel tegen de in België verblijvende Puigdemont blijft daarmee van kracht.

Lees meer »

Hét sprookje van de sportzomer? Amerikaan pakt emotioneel goud op Paralympics, maand nadat z’n vrouw hetzelfde deed op de Spelen

De innige omhelzing tussen paralympisch atleet Hunter Woodhall (25) en zijn vrouw Tara Davis-Woodhall (25) van gisteravond gaat viraal op sociale media. Vier weken en één dag nadat Tara goud pakte op de Olympische Spelen in het verspringen, deed haar man namelijk hetzelfde op de 400 meter (T62-categorie) op de Paralympics. Het sprookje is compleet.

Lees meer »

Dodentol na Israëlische aanvallen in Syrië loopt op tot 14

In de Syrische provincie Hama zijn na de reeks Israëlische aanvallen in de nacht van zondag op maandag al veertien doden geteld. Dat meldt het officiële agentschap Sana. Er vielen ook 43 gewonden. De Israëlische aanvallen waren naar verluidt gericht tegen vijf militaire sites in het centrum van het land.Volg alle ontwikkelingen in het Midden-Oosten in onze liveblog.

Lees meer »