Verdachte aangehouden voor brand bij Franse synagoge

Een man die wordt verdacht van brandstichting bij een synagoge in de Zuid-Franse stad La Grande-Motte is zaterdagavond aangehouden, meldt minister Gérald Darmanin van Binnenlandse Zaken. 

Meer krantenkoppen in België

Tributebands zetten tijdens Isotopia XL de Izegemse markt in vuur en vlam: “Markt kan tot 6.000 fans aan”

Zaterdag 14 september wordt opnieuw een volle markt verwacht voor Isotopia XL. Dit keer werd voluit de kaart van de tributebands getrokken. Zo zal je ABBA, Arno, U2 en Rammstein aan het werk zien. “En je hoort nauwelijks verschil”, zegt coördinator Simon Van Walleghem.
The post Tributebands zetten tijdens Isotopia XL de Izegemse markt in vuur en vlam: “Markt

Lees meer »

Primoz Roglic stelt vierde Vueltazege veilig in afsluitende tijdrit

Geen verrassingen in de afsluitende tijdrit van de Vuelta. De eindoverwinning van Primoz Roglic kwam niet meer in gevaar. Integendeel, de Sloveen werd tweede na specialist Stefan Küng en was zo al voor de vierde keer aan het vieren in de Vuelta. Ook Ben O’Connor stelde zijn tweede plek in het eindklassement veilig.

Lees meer »

‘Dankzij’ crash met auto ontdekt Xana (22) dat ze lijdt aan erfelijke aandoening: “In het ziekenhuis vonden ze mijn verhaal opmerkelijk”

Ze reed op de Brugse Steenweg, en toen werd het zwart. Xana Baert (22) was zaterdag betrokken bij een bizar verkeersongeval in Blankenberge. Nu blijkt dat ze waarschijnlijk het bewustzijn verloor door een longembolie, maar ondertussen werd ze ook het slachtoffer van online haat. “Ik hoop dat sommige mensen nu twee keer nadenken.”

Lees meer »

Onze man geeft ‘Jani & James doen-het-zelf’ 7 op 10: “Schuine moppen combineren met ontroerende tv, niet iedereen komt ermee weg”

“Op vlak van opruimen is m’n vriend nooit volwassen geworden. Maar de seks is wél goed.” Aan schuine moppen geen gebrek in ‘Jani & James doen-het-zelf’, maar slagen de boezemvrienden er ook in om goeie tv te maken? Het duo probeerde u daar alvast van te overtuigen door enkele dagen mee te draaien in de thuiszorg. Een carrière die de

Lees meer »