Tachtiger rijdt garage van overburen in en overlijdt: “Wellicht medische oorzaak”

In Schoten heeft zich zondagochtend een tragisch ongeval voorgedaan. Een tachtiger wilde met zijn wagen de oprit afrijden, maar reed tegen hoge snelheid de garagepoort van de overburen in. De bestuurder is ter plaatse overleden, wellicht gaat het om een medische oorzaak.

 

Meer krantenkoppen in België

Word voor één jaar buikschieter van Vichte tijdens het kermisweekend

Vichte Kermis komt eraan. Van 14 tot 17 september 2024 wordt de Vichteplaats en omgeving het kermistoneel met tal van attracties. ‘Vichte leeft!’, getuige de vele randactiviteiten om en rond het dorp met als hoogtepunt Vichte Koerse (Textielprijs 2024).
The post Word voor één jaar buikschieter van Vichte tijdens het kermisweekend appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jong Keukengeweld bij Restaurant Pauline. Geniet van een driegangenmenu aan een voordelige prijs

Dankzij Jong Keukengeweld, een initiatief van Horeca Vlaanderen, kunnen jongeren van 18 tot en met 35 jaar online een plekje reserveren bij topchefs. Ook in Kortrijk kan je genieten van een driegangenmenu aan een voordelige prijs. Restaurant Pauline aan de Gentsesteenweg verwelkomt je voor slechts 67 euro, met aangepaste dranken.
The post Jong Keukengeweld bij Restaurant Pauline. Geniet van

Lees meer »

Austin: “Inzet van Amerikaanse langeafstandswapens in Rusland zal oorlog niet beslissen”

De Europese Commissie maakt nog eens 40 miljoen euro aan humanitaire hulp vrij voor Oekraïne. Het geld dient hoofdzakelijk om de Oekraïners te helpen bij de voorbereiding op de koude wintermaanden. “We zullen beschadigde gebouwen herstellen, elektriciteit en verwarming verzekeren en onderdak voorzien voor mensen in nood”, klinkt het. Volg alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne in deze liveblog.

Lees meer »

Briljant voor Mariette Vantorre en Robert Houtters

Op 29 augustus 1959 stapten Robert Houtters en Mariette Vantorre in het huwelijksbootje. Ze vierden nu hun briljanten huwelijksverjaardag. Mariette is afkomstig van Heist en Robert van Westkapelle. Ze leerden elkaar kennen door gemeenschappelijke vrienden. Het echtpaar woonde vele jaren in Westkapelle. Robert is behanger/garnierder en werkte jaren bij de bekende meubelwinkel Cafmeyer in Knokke.
The post Briljant voor

Lees meer »

Noord-Korea plant uitbreiding van nucleair arsenaal

Pyongyang gaat zijn kernwapenarsenaal uitbreiden, heeft de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un maandag gezegd in een toespraak naar aanleiding van de nationale feestdag. Dat bericht het staatspersbureau KCNA dinsdag. “Het beleid om de nucleaire strijdkrachten op te bouwen door het aantal kernwapens exponentieel te doen stijgen zijn we nu perfect aan het uitvoeren”, zei Kim.

Lees meer »

Laatste dag van de Oostkampse sportkampen

De laatste weekdag van de vakantie was meteen ook de laatste dag van de Oostkampse sportkampen (OOK). Een grote groep kinderen beleefde er de tijd van hun leven. Zij kregen op vrijdag 30 augustus hun sportdiploma overhandigd door de vrijwilligers van OOK. “Het waren zeer gemotiveerde jongeren die deze zomer deel uitmaakten van onze sportkampen.
The post Laatste dag

Lees meer »