Tachtiger komt om bij botsing tegen garagepoort overburen in Schoten

Aan de Astriddreef in Schoten is rond 10 uur vanmorgen een man van 84 om het leven gekomen bij een ongeval. Door een nog onbekende medische aandoening reed de man aan hoge snelheid achteruit van de oprit van zijn huis en botste hij aan de overkant van de straat tegen een garage. 

Meer krantenkoppen in België

“Tijd voor een nieuwe wind”: TEAM8710 met 12 nieuwkomers én jongste kandidaat-burgemeester naar verkiezingen

TEAM8710 maakte haar lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in Wielsbeke bekend. Zoals reeds aangekondigd trekt gemeenteraadsvoorzitter Frédéric Depypere (46) de lijst. Schepenen Daisy Haydon, Ine Callens en Filiep De Vos zorgen voor de nodige bestuurservaring.
The post “Tijd voor een nieuwe wind”: TEAM8710 met 12 nieuwkomers én jongste kandidaat-burgemeester naar verkiezingen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Eerste gemeenteraad voor Nessim Ben Driss als waarnemend burgemeester van Moorslede

Zowat een maand voor de gemeenteraadsverkiezingen op zondag 13 oktober was er donderdagavond in Moorslede gemeenteraad. Wat leidde tot een opmerkelijke stoelendans want de schepenen van de meerderheidspartijen Visie en STERK wisselden aan de grote tafel van kant en zaten nu samen bij hun partijgenoten gemeenteraadsleden. Het was voor Nessim Ben Driss (Visie) de eerste gemeenteraad als waarnemend burgemeester.

Lees meer »

IN BEELD. Kevin De Bruyne brengt daags na nederlaag (en vlammend interview) bezoek aan UZ Jette: “Niet het moment om over voetbal te praten”

Rode Duivel Kevin De Bruyne heeft dinsdagvoormiddag samen met zijn vrouw Michèle Lacroix een bezoek gebracht aan het Ronald McDonald Huis aan het UZ Brussel in Jette. Over zijn uitspraken na de nederlaag tegen Frankrijk de avond voordien had hij niets meer te zeggen. “Dit is niet het moment om over voetbal te praten.”

Lees meer »

Boezemvrienden Amel (19) en Junior (19) sterven naast elkaar tijdens dramatisch ongeval: “Als het kon, waren ze altijd samen”

“Als je de ene zag, was de andere ook in de buurt. Het waren boezemvrienden.” Amel Maksuti (19) en Junior Testouri (19) stierven woensdag samen tijdens een zwaar verkeersongeval in Beernem, in West-Vlaanderen. De twee kenden elkaar al van kinds af aan. Hun onwrikbare vriendschap zou uiteindelijk een dramatisch einde kennen. “We willen ze samen begraven. Zo zouden zij het

Lees meer »

Bekende Filipijnse sekteleider, beschuldigd van kindermisbruik in VS, opgepakt na twee weken durende klopjacht met duizenden agenten

Quiboloy, een zelfbenoemde “Aangewezen Zoon van God”, gaf zich zondag over in de stad Davao tijdens een grootschalig politieonderzoek op het uitgestrekte terrein van zijn sekte. De VS beschuldigen de 71-jarige predikant, die beweert zeven miljoen volgelingen te hebben, van seksuele uitbuiting van meisjes en vrouwen van 12 tot 25 jaar.

Lees meer »

Audi Brussels blijft maandag dicht en personeel wordt niet meer betaald: misnoegde werknemers verzamelen aan fabriek

De vakbonden bij Audi Brussels in Vorst gaan maandagvoormiddag samenzitten om een standpunt te bepalen, na de eis van de directie op zaterdag. Dat meldt vakbondsman Jan Baetens (ACV-Metea). De directie dreigde met een strafklacht als de 200 sleutels van wagens die door werknemers ‘in beslag genomen’ zijn, niet uiterlijk maandagmiddag teruggegeven worden. De directie heeft ondertussen ook beslist om

Lees meer »

Wie is Laura Loomer (31), de extreemrechtse complotdenker die samen met Trump reist?

Laura Loomer vergezelde Donald Trump woensdag tijdens een herdenkingsplechtigheid van de wrede aanslagen van 9/11 in New York en zat dinsdag op zijn vliegtuig naar Philadelphia, waar het presidentiële debat plaatsvond met Kamala Harris. Daar maakte Trump geen al te beste beurt, onder meer door zijn uitspraak dat migranten in Ohio katten zouden eten. Een verzinsel dat hij bij Laura

Lees meer »

De Zilverberg opent horecazaken Grand Café en resto d’Embrasserie

Op dinsdag 10 september was er de officiële opening van het Grand Café en resto d’Embrasserie in het woonzorgcentrum De Zilverberg. Beide zijn op 2,5 maanden volledig vernieuwd met een nieuwe naam er bovenop.
The post De Zilverberg opent horecazaken Grand Café en resto d’Embrasserie appeared first on KW.be.

Lees meer »