Publieke ruzie na coming-out van Ralf Schumacher loopt verder uit de hand, ex-vrouw spreekt van haatcampagne: “Er zit een systeem achter”

Nieuwe wending in de saga die volgt op de coming-out van gewezen Formule 1-coureur Ralf Schumacher (49). Nadat hij eerder Whatsapp-berichtjes openbaar maakte die aantoonden dat zijn ex-vrouw Cora Schumacher (47) wél op de hoogte was van zijn geaardheid, bijt zij op haar beurt van zich af. “Ik heb nooit gelogen”, schrijft de vrouw, die naar eigen zeggen bakken haatreacties te verwerken krijgt, op Instagram. 

Meer krantenkoppen in België

WHO zet licht op groen voor test om mpox te detecteren

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft het licht op groen gezet voor een eerste test om mpox te detecteren. Die moet helpen om de huidige epidemie beter te bestrijden, stelt de organisatie. “Een vroegtijdige diagnose van mpox maakt een snelle behandeling en zorg mogelijk, zo kunnen we het virus onder controle houden.”

Lees meer »

Jong Jabbeke organiseert Italiaans culinair evenement: “Ondernemers dichter bij elkaar brengen”

Op 5 oktober plant het netwerkplatform voor ondernemers ‘Jong Jabbeke’ een event voor de Jabbeekse ondernemers. Een culinair treffen, net voor de lokale verkiezingen, moet de ondernemers dichter bij elkaar brengen. Jong Jabbeke organiseert ‘Il Gusto della Vita’ – culinair netwerken met Italiaanse flair.
The post Jong Jabbeke organiseert Italiaans culinair evenement: “Ondernemers dichter bij elkaar brengen” appeared first

Lees meer »

Evenepoel klaar voor nieuwe clash met kersvers wereldkampioen Pogacar, zo meteen volgt de start

Voor het eerst in zijn rijke geschiedenis start de Ronde van Emilia (ProSeries) vandaag in Vignola. Het parcours is zwaar en veeleisend: 215,8 kilometer, circa 3.300 hoogtemeters. Remco Evenepoel verschijnt aan de start. Zijn tactiek: “Slim koersen en niet te kwistig omspringen met mijn energie.” Ook wereldkampioen Tadej Pogacar – met uiteraard aangepaste fiets – en Primoz Roglic rijden mee.

Lees meer »

Parazaar brengt Parijs naar Kortrijk met eerste pop-up M’as tu Vu op Domein Gulden Spoor

Wanneer restaurant Parazaar in de Voorstraat in een nieuw jasje wordt gestoken, verwelkomen Tomas Vanneste (38) en Charlotte Vanfleteren (32) ons met veel enthousiasme in hun pop-up bistro ‘M’as tu Vu’, van vrijdag 15 november tot en met zaterdag 14 december. “Genieten van een heerlijke Franse ervaring in een sfeervolle setting, geïnspireerd door de charmante bistro’s uit Emily in Paris.”<br

Lees meer »

Porsche Cayenne belandt op zij na knal op geparkeerde trekker langs Ringlaan in Tielt

De Ringlaan in Tielt bleef zondagnacht zowat een uur in beide richtingen voor alle verkeer plaatselijk afgesloten. Oorzaak was een verkeersongeval waarbij een Porsche Cayenne op de zij belandde. De 33-jarige automobilist uit Aalter liep lichte verwondingen op.
The post Porsche Cayenne belandt op zij na knal op geparkeerde trekker langs Ringlaan in Tielt appeared first on KW.be.

Lees meer »