Niet Mbappé, wel Endrick én Kim Kardashian met zoon Saint (op foto met Courtois) stelen show in Bernabeu

Real Madrid heeft z’n eerste competitiezege van het seizoen in La Liga beet. De Koninklijke versloeg Valladolid in eigen huis met 3-0. Kylian Mbappé kwam niet tot scoren, Endrick wél. Het 18-jarig Braziliaans toptalent scoorde met een lage trap z’n eerste goal in het shirt van Real. En dat bij z’n debuut. Ook Saint West maakte z’n debuut in het Bernabeu: de zoon die de ook aanwezige Amerikaanse socialite Kim Kardashian met haar ex Kanye West heeft, mocht het veld op én op de foto met Thibaut Courtois. 

Meer krantenkoppen in België

Stadsbestuur van Menen neemt afscheid van 14 collega’s tijdens pensioenfeest: “Nu is het tijd om volop te gaan genieten van het leven”

Pensioen? Het is een feestelijk moment en betekent voor heel wat mensen de start van een nieuw hoofdstuk in het leven. Ook binnen de kringen van het stadsbestuur van Menen wordt dergelijk moment in de verf gezet. Zo werd in wzc Adante op toepasselijke manier afscheid genomen van veertien werkkrachten, die zich nu volop in het leven zullen kunnen storten.<br

Lees meer »

WWF België: 55 jaar verloren gewaande roofvogel voor het eerst gefotografeerd in Papoea-Nieuw-Guinea

De bleke havik (Accipiter princeps), een vogelsoort die al geruime tijd op de Rode lijst van bedreigde diersoorten staat, is dit jaar gefotografeerd in Papoea-Nieuw-Guinea, tijdens een missie die door WWF-België geïnitieerd werd. De laatste keer dat de bleke havik werd gedocumenteerd, dateert van 1969. “Nu blijkt dat het zelfs de allereerste keer is dat deze vogelsoort gefotografeerd werd”, zegt

Lees meer »

Nederlandse drugdealer geïdentificeerd als verdachte van steekpartij in Oostende

In het onderzoek naar een steekpartij in juli 2023 in Oostende is een verdachte geïdentificeerd. Dat bevestigt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. Een 41-jarige man uit Nieuwpoort werd neergestoken toen hij drugs wilde kopen van een vermoedelijk Nederlandse dealer.
The post Nederlandse drugdealer geïdentificeerd als verdachte van steekpartij in Oostende appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hoofdverdachte in Franse verkrachtingszaak zal vandaag niet getuigen op proces wegens een dringende medische behandeling

Voor de tweede dag op rij zal Dominique Pelicot (71), hoofdverdachte in een ophefmakende Franse verkrachtingszaak, niet aanwezig zijn op het proces. De voorzitter van de rechtbank heeft vanochtend een dringende medische behandeling gevraagd voor de man die zijn vrouw, Gisèle Pelicot (72), jarenlang zwaar drogeerde om ze door tientallen mannen te laten verkrachten.

Lees meer »

Wordt je voorschot straks automatisch aangepast? Dit zijn de federale onderhandelaars van plan met je energiefactuur

Energieleveranciers verplichten je voorschotfactuur automatisch aan de actuele elektriciteits- en aardgasprijs aan te passen. Dat is wat ze willen, de partijen die onderhandelen over een federale regering (N-VA, MR, Vooruit, Les Engagés en CD&V). Zo behoren torenhoge eindfacturen of grote terugbetalingen tot het verleden. HLN kon de laatste onderhandelingsnota over het thema energie inkijken: dit willen ze allemaal veranderen aan

Lees meer »

Politie onderzoekt verschillende diefstallen van elektrische fietsen in Brugge: “Was nochtans dubbel gesloten”

Dieven hebben donderdagavond een elektrische fiets ter waarde van enkele duizenden euro’s gestolen ter hoogte van Howest in Brugge. “Mijn fiets was nochtans dubbel gesloten”, zucht slachtoffer Fien Dhondt. “Al snel hoorde ik dat ik niet het enige slachtoffer was.”
The post Politie onderzoekt verschillende diefstallen van elektrische fietsen in Brugge: “Was nochtans dubbel gesloten” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kermis Kaffee in de Kloostertuin in Wevelgem: “Animatie voor iedereen”

Even zin om te verpozen na een druk kermisbezoek, of zoek je een rustig plekje even weg van de drukte van Surplatse? De Hark Van Noah bouwt voor de tweede maal de Kloostertuin om tot Kermis Kaffee. Een ‘Bitterballenbingo’, een ‘Frikandellenfret’ en een ‘Dansvloerkwis’ laten vermoeden dat het er gezellig zal aan toegaan.
The post Kermis Kaffee in de

Lees meer »

Nummer dertien voor bewoners ‘t Schuttershof in Ingelmunster

De bewoners van ’t Schuttershof kwamen voor de 13de keer bijeen in een tent, die stond opgesteld in de straat. Wegens het slechte weer kon men de tuin van Jacques en Hilde Gits niet gebruiken.
The post Nummer dertien voor bewoners ‘t Schuttershof in Ingelmunster appeared first on KW.be.

Lees meer »