LIVE WOLFSBURG-BAYERN. Kane en Kimmich proberen het, zonder succes

Vincent Kompany en Bayern München openen zondag hun seizoen in de Bundesliga op het veld van Wolfsburg. Kan de Rekordmeister openen met een zege? 

Meer krantenkoppen in België

Rumbeke krijgt eigen markt op zondagmorgen: “Rumbeekse Rambla’s met meer dan verse producten”

Deze week startte er in Krottegem een nieuwe zaterdagmarkt. Afwisselend met Beveren wordt er om de twee weken een markt georganiseerd. Op de gemeenteraad van 16 september vroeg raadslid Thomas Witdouck of er in Rumbeke ook een markt georganiseerd zal worden?
The post Rumbeke krijgt eigen markt op zondagmorgen: “Rumbeekse Rambla’s met meer dan verse producten” appeared first on

Lees meer »

Mexicaanse hoofdaanvaller Diego González weg bij Knack Volley

Diego González, de Mexicaanse hoofdaanvaller van Knack Volley, revalideert in zijn thuisland van een blessure die hij opgelopen heeft in het tussenseizoen en komt niet meer terug naar Roeselare. Knack Volley is nu op zoek naar een back-up voor Basil Dermaux, die als hoofdaanvaller zal fungeren.
The post Mexicaanse hoofdaanvaller Diego González weg bij Knack Volley appeared first on

Lees meer »

Kerk van Lissewege lokt 13.000 bezoekers

Onze-Lieve-Vrouw-Bezoekingskerk in Lissewege heeft in één jaar tijd al meer dan 13.000 bezoekers verwelkomd. Vorige zomer werd de kerktoren, na een grondige renovatie, opengesteld als uitkijkpunt. Bezoekers die de klim wagen, worden beloond met een indrukwekkend panorama over de haven van Zeebrugge, het uitgestrekte polderlandschap, de torens van Brugge en het schilderachtige witte dorp Lissewege.
The post Kerk van

Lees meer »

Tackle: “In een korte tijd is Club NXT uitgegroeid tot de beste opleidingsclub van dit land”

Altijd raak, vlijmscherp, maar fair. Zo tackelen onze huisanalisten Henk Vanhee (Club) en Roel Jacobus (Cercle) week na week de meest opvallende voetbalgebeurtenissen van het afgelopen weekend en werpen ze hun blik op hun volgende thuiswedstrijd. Stevig en zuiver op de bal, zoals een uitstekende tackle hoort te zijn.
The post Tackle: “In een korte tijd is Club NXT

Lees meer »

Zeef mee naar de zeventiende eeuw als een echte archeoloog

CO7 en het Yper Museum organiseren tot en met 27 september het archeologisch project ‘Zeven naar de zeventiende eeuw’ op de site van het voormalig openluchtzwembad aan de Lange Torhoutstraat 54 te Ieper.
The post Zeef mee naar de zeventiende eeuw als een echte archeoloog appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vrouw terecht voor afpersing na seksafspraakjes op hotel: “Toen klacht volgde beelden naar echtgenoot en kinderen gestuurd”

Toen de geldkraan dicht ging en de man met wie ze af en toe seksafspraakjes had op een hotel in Kortrijk klacht indiende, stuurde een 33-jarige vrouw compromitterende naaktbeelden naar zijn echtgenoot en kinderen. Ondertussen blijkt ze met de noorderzon verdwenen…
The post Vrouw terecht voor afpersing na seksafspraakjes op hotel: “Toen klacht volgde beelden naar echtgenoot en kinderen

Lees meer »

Oliebollenkermis in en aan Ceder aan de Leie

Ter gelegenheid van de jaarlijkse kermis trakteerde Zorgbedrijf Harelbeke bewoners en bezoekers van de woonzorgcentra op oliebollen. Een oliebollenkraam bracht de lekkernij tot bij het woonzorgcentrum.
The post Oliebollenkermis in en aan Ceder aan de Leie appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ze reden rond in dure wagens en woonden in een statig herenhuis, maar het was één leugen: oplichtersduo aan de haal met honderdduizenden euro’s

De wereld leek aan de voeten van Werner D.G. (63) en Sabah A. (44) te liggen. Met veel sier ontvingen ze bedrijfsleiders in hun statig herenhuis in de miljardairssquare in Brussel en beloofden hen miljoeneninvesteringen. Maar het was schone schijn. Het koppel wilde enkel het vertrouwen winnen van hun overdonderde slachtoffers, die ze vervolgens voor honderdduizenden euro’s beroofden.

Lees meer »