LIVE VUELTA. Yates laat iedereen achter op loodzware beklimming, weinig actie bij de favorieten

Het peloton krijgt in de negende etappe van de Vuelta een kanjer van jewelste voorgeschoteld. Een ware koninginnenrit. Tussen Motril en Granada moeten de renners 4.425 hoogtemeters overwinnen. Ben O’Connor toonde gisteren al barstjes, zakt hij vandaag helemaal door het ijs en profiteert Primoz Roglic? 

Meer krantenkoppen in België

Burenduel tussen Waregem en Wielsbeke in vrouwenbasket

G&V Breakpoint Basket Waregem kruist dit weekend de degens met de buren van Bobcat Wielsbeke. De ploeg van Ine Parmentier won op de eerste speeldag op het veld van BBC Vanuxeem Ploegsteert Heuvelland met 39-55.
The post Burenduel tussen Waregem en Wielsbeke in vrouwenbasket appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zoon aan school afgehaald met 2,3 promille: “Een schande”

Met meer dan 2 promille alcohol in het bloed ging een 34-jarige man in Izegem ’s namiddags zijn zoon aan school ophalen. Hij kon worden geklist en moest het in Kortrijk aan de politierechter uitleggen.
The post Zoon aan school afgehaald met 2,3 promille: “Een schande” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vijftiger rijdt 86 per uur in bebouwde kom, maar verkeersbord veroorzaakt discussie: “Schuld van boerenprotest”

M.E. werd in februari aan 86 kilometer per uur geflitst toen hij de bebouwde kom van Pervijze inreed. De 51-jarige man moet zich daarvoor in de politierechtbank verantwoorden, al betwist hij een deel van de feiten. Tijdens de boerenprotesten hing het bord dat de bebouwde kom aanduidt, omgekeerd. Daardoor is het verkeersteken volgens zijn advocaat niet rechtsgeldig en kan hij

Lees meer »

Van de baan: US Open-winnaar Sinner definitief vrijgepleit van dopinggebruik

Het Wereldantidopingagentschap (WADA) gaat niet in beroep tegen de vrijspraak van Jannik Sinner (23). De Italiaanse tennisser, vorige week nog laureaat op de US Open, werd op 19 augustus al vrijgesproken door het International Tennis Integrity Agency (ITIA) voor zijn dubbele positieve test op minieme hoeveelheden reststoffen clostebol, een anabole steroïde.

Lees meer »

WIT stelt kandidaten gemeenteraadsverkiezingen voor: elf nieuwe namen op de lijst

Het voorbije weekend maakte coalitiepartij WIT de namen en volgorde bekend van de kandidaten die op zondag 13 oktober zullen meedingen naar de stem van de kiezer tijdens de gemeenteraadsverkiezingen. Lijsttrekker van WIT wordt fractievoorzitter Dieter Debacker, de drie huidige schepenen duwen de lijst.
The post WIT stelt kandidaten gemeenteraadsverkiezingen voor: elf nieuwe namen op de lijst appeared first

Lees meer »

Wat met Keizer der Junioren? Lichte paniek nadat Koksijdse vzw en voorzitter Pittem Koerst stoppen

Wordt het zaterdag en zondag de laatste Keizer der Junioren? Na deze UCI-tweedaagse wordt de vzw Veloclub Koksijde ontbonden. En Pittem Koerst ziet voorzitter Geert De Meulemeester aftreden. Pittem wil verdergaan met de Keizer. In Koksijde ligt de bal in het kamp van de politiek.
The post Wat met Keizer der Junioren? Lichte paniek nadat Koksijdse vzw en voorzitter

Lees meer »

“Twintig goede minuten en dan het totale niets”: Eden Hazard, die wordt uitgefloten in benefietmatch, over de Rode Duivels tegen Frankrijk

“Waarom we niet kunnen winnen van Frankrijk? Ik weet het niet.” Bij de Franse comedian Julien Cazarre heeft Eden Hazard gereageerd op de nederlaag van de Rode Duivels tegen ‘Les Bleus’. Hazard was in Lens voor een benefietwedstrijd. De voormalige kapitein van de Duivels scoorde, maar werd in de openingsfase wel getrakteerd op boegeroep. De reden? Z’n verleden bij aartsrivaal

Lees meer »

Okra Moorsele viert zijn 80-jarigen

Elk jaar viert seniorenvereniging Okra begin augustus de Ommegangsfeesten. Het is telkens een feestelijk programma met dit jaar een start met koffie en taart, een geslaagd concert en een barbecue voor alle leden. Op dit feest zet Okra ook zijn 80-jarigen in de bloemen. Dit jaar waren er 12 Okraleden die hun 80ste verjaardag mogen
The post Okra Moorsele

Lees meer »