LIVE CHARLEROI-KV KORTRIJK (19u15). Klopt KVK ook de Carolo’s?

KV Kortrijk heeft vertrouwen kunnen tanken met een thuiszege tegen Standard. Wat kunnen de West-Vlamingen op het veld van die andere Waalse club, Charleroi? 

Meer krantenkoppen in België

Twee vrouwen naar het ziekenhuis na frontale botsing in Staden

Maandagavond zijn twee vrouwen die samen in de auto zaten, gewond geraakt bij een zwaar ongeval op de N36 in Staden. De bestuurster wilde plots links afslaan, maar had niet gezien dat er een tegenligger kwam aangereden. Het kwam tot een frontale botsing tussen de twee voertuigen.
The post Twee vrouwen naar het ziekenhuis na frontale botsing in Staden

Lees meer »

Twee doden na zware klap tegen boom: politie zoekt derde inzittende

Twee mannen zijn woensdagavond om het leven gekomen bij een zwaar ongeval op de grens tussen Wingene en Ruiselede. Een wagen knalde bijzonder hard op een boom langs de weg. Voor twee inzittenden kwam alle hulp te laat. De politie en brandweer zoeken tussen de velden nog een derde persoon.
The post Twee doden na zware klap tegen boom:

Lees meer »

Hypotheekrente op laagste peil in bijna twee jaar

De hypotheekrente in België staat op het laagste niveau in bijna twee jaar. Dat schrijft De Standaard en wordt bevestigd door de rentebarometer van Immotheker/Finotheker, die dagelijks een vergelijking maakt van duizenden hypotheken in België.

Lees meer »

Twee West-Vlamingen nemen deel aan meest extreme Solar Challenge ter wereld: “Hiervoor zijn we 13 maanden amper thuis geweest”

Een groep ingenieursstudenten van de KU Leuven neemt van 13 tot 20 september deel aan de meest extreme Solar Challenge ter wereld met hun zelfgebouwde zonnewagen ‘Infinite’. Het Innoptus Solar Team, dat in oktober nog wereldkampioen werd op de World Solar Challenge in Australië, telt twee West-Vlamingen. “Het kriebelde al maanden om aan de start te komen”, zegt Thomas Declercq

Lees meer »

Een ongemakkelijk boek

20:30 Twee schandvlekken uit de recente Russische geschiedenis beginnen met dezelfde letter. En Babyn Jar en Boetsjatsj liggen allebei vlak bij Kiev. Oekraïne dus. In het boek ‘Een ongemakkelijke plek’ verb…

Lees meer »