Leerkracht Imran Nawaz (35) uit Rijkevorsel verkozen tot Mister Gay Belgium

De 35-jarige Imran Nawaz uit Rijkevorsel is gisteren verkozen tot de nieuwe Mister Gay Belgium 2024. De leerkracht middelbaar onderwijs volgt Maarten Truijen op. Eerste ereheer werd leerkracht middelbaar onderwijs Tim Lengeler (35) uit Asse. Architect Jonathan Tilburghs (34) uit Antwerpen werd verkozen tot tweede ereheer. 

Meer krantenkoppen in België

Zussen Annelien en Stephanie Coorevits werden bijna écht opgepakt in ‘Celebrity Klopjacht’: “Ze dachten dat we een betonmolen gingen stelen”

De zussen Annelien (37) en Stephanie Coorevits (40) proberen in ‘Celebrity Klopjacht’ op Play4 uit de handen van de speurders te blijven, maar tijdens de opnames van het programma belandden ze bijna écht in de cel. In de GoPlay-podcast ‘Achter De Schermen’ vertellen de zussen hoe ze tot twee keer toe in aanraking kwamen met de politie: “Gelukkig bleek de

Lees meer »

Lonen en pensioenen slorpen 40 procent van gemeentekas op

Dik 40 procent van het geld dat lokale besturen de voorbije legislatuur uitgaven, ging naar lonen, sociale bijdragen en pensioenen. Dat blijkt vrijdag uit een analyse van ‘De Tijd’ op basis van de officiële jaarrekeningen van de 300 gemeenten voor de ­aflopende legislatuur.

Lees meer »

Actievoerders plaatsen banken voor chillende jongeren op Katelijneplein in Brussel, maar stad haalt ze weer weg

De 50 banken die actievoerders zondagavond op het Sint-Katelijneplein in Brussel hadden geplaatst zijn woensdag door arbeiders van de stad verwijderd. De actie ging uit van enkele Brusselse organisaties die het er niet mee eens zijn dat cafés en restaurants op het Sint-Katelijneplein steeds grotere terrassen mogen zetten en op die manier ontmoetingsplekken van jongeren inpalmen.

Lees meer »

Expert seksueel geweld over mogelijke verkrachting maatschappelijk assistente in Antwerpse gevangenis: “Op het werk is de onmacht veel groter”

"Als iemand het slachtoffer wordt van seksueel geweld op het werk, heeft dat een grotere impact dan wanneer het bijvoorbeeld op straat gebeurt." Dat zegt Ines Keygnaert (Universiteit Gent), professor seksuele en reproductieve gezondheid, gespecialiseerd in geweld. Ze reageert op de gebeurtenissen in de gevangenis van Antwerpen, waar een maatschappelijk assistente zou zijn verkracht door een gedetineerde.

Lees meer »

KLJ Wijtschate krijgt nieuw dak

Recent werd op het lokaal van KLJ Wijtschate een nieuw dak gelegd door de gemeente. Ook Jeugdhuis Westouterik in Westouter kreeg in de afgelopen legislatuur een nieuw dak.
The post KLJ Wijtschate krijgt nieuw dak appeared first on KW.be.

Lees meer »