BEKIJK: EK badminton voor senioren van start in Velodroom in Heusden-Zolder met 1.569 deelnemers uit 31 Europese landen

Van vandaag tot 31 augustus is er in de velodroom in Heusden-Zolder het Europees Kampioenschap Badminton Senioren. Maar liefst 1.569 deelnemers uit 31 Europese landen nemen eraan deel. "Dit overtreft onze stoutste verwachtingen", zegt organisator Johan Verhagen trots. 

Meer krantenkoppen in België

Gedetineerde verkracht maatschappelijk werkster in gevangenis van Antwerpen: “Alarmknop was niet aangesloten, hulp liet veel te lang op zich wachten”

Een gedetineerde heeft een maatschappelijk werkster verkracht in de gevangenis van Antwerpen. De vrouw had er een gesprek met hem in een apart lokaal toen hij haar heeft aangevallen. Ze moest volgens de vakbonden minutenlang op hulp wachten. “Normaal moeten er twee cipiers op die gang staan. Het was er maar één en die hoorde het niet meteen omdat ze

Lees meer »

Bristol in Tielt wordt Chaussea

Het doek is gevallen over schoenen- en kledingwinkel Bristol. 72 van de 117 winkels werden overgenomen, waarvan 62 door de Franse schoenenketen Chaussea. Ook de vestiging in Tielt.
The post Bristol in Tielt wordt Chaussea appeared first on KW.be.

Lees meer »

Loro Piana, peperdure en discrete luxe uit Italië, nu ook bij ons te koop: “Opvallende logo’s? Dat is iets voor de nouveaux riches”

Loro Piana is het meest exclusieve modemerk ter wereld en sinds deze week is de damescollectie te koop in ons land. Nooit van gehoord? Logisch, het merk houdt zich bewust low profile – geen logo’s, geen opzichtige designs – en het is net die discretie die door de superrijken wordt omarmd. Toch hangt er een zwart randje aan het modemerk

Lees meer »

4 op 10 Vlamingen stemde in 2024 anders dan in 2019: bekijk in detail de kiezersbewegingen per partij 

38 procent van de Vlamingen stemde afgelopen verkiezingen in juni op een andere partij dan 5 jaar geleden. Dat blijkt uit nieuw kiezersonderzoek van de Universiteit Antwerpen. Ze brachten de kiezersbewegingen tussen de Vlaamse partijen in kaart. Wie kon kiezers van andere partijen overtuigen? En hoeveel moesten partijen precies prijsgeven aan elke tegenstander? Bekijk hier het overzicht.

Lees meer »

Duizenden gedupeerden, ook uit ons land, dagen Nederlands fietsmerk Babboe voor rechter

Het Nederlandse advocatenkantoor Birkway begint namens zeker 14.000 gedupeerden uit Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, België en Duitsland een rechtszaak tegen het de Nederlandse fabrikant van bakfietsen Babboe. Dat maakte advocaat Quirijn Bongaerts bekend in het televisieprogramma Radar. Met de claim wil het kantoor dat de gedupeerden een schadevergoeding krijgen voor de onveilige fietsen van Babboe.

Lees meer »

Meer dan 110 Kuurnenaren zakken af naar infomoment van Burg+: “Willen weten waar onze inwoners wakker van liggen”

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen en als verlengstuk van de recente huisbezoeken, organiseerde Burg+ donderdagavond een infomoment in de Sint-Pieterszaal in Kuurne. Tijdens deze avond werd gepeild naar de brede standpunten van de partij, waaronder thema’s als leefomgeving, mobiliteit, eigentijdse zorg, communicatie en participatie, en vrije tijd.
The post Meer dan 110 Kuurnenaren zakken af naar infomoment van Burg+:

Lees meer »