Beelden tonen hoe springkasteel in Nieuwpoort door windstoot wegwaait, met spelende kinderen erop

In Nieuwpoort raakten twaalf mensen gewond na een plotse windstoot. Springkastelen gingen namelijk de lucht in terwijl er nog kinderen op zaten. Ooggetuigen filmden hoe een van de springkastelen plots werd meegesleurd door de wind.

 

Meer krantenkoppen in België

Goldband zorgde tijdens uitbundig optreden voor ‘aardbeving’ in Rotterdam

Goldband is wellicht verantwoordelijk voor de “aardbeving” die een aantal inwoners van de Willemstoren in Rotterdam vorig jaar gevoeld hebben. In mei 2023 belden enkele huurders van de bovenste verdiepingen de hulpdiensten nadat ze een reeks trillingen gevoeld hadden. Al lijkt het er nu op dat een optreden van Goldband verantwoordelijk is voor het voorval.

Lees meer »

“‘Sex and the City’ laat ook niet het echte New York zien”: cast van ‘Emily in Paris’ reageert op kritiek van Parijzenaars

Inwoners van Parijs hebben het al meermaals van de daken geschreeuwd: de cast van ‘Emily in Paris’ is er niet langer welkom. Op de filmlocaties van de bekende Netflixserie werd die boodschap zelfs met graffiti op de muren geklad. De cast reageert nu voor het eerst in een interview met HLN. “Het is het Amerikaanse perspectief op Parijs, maar dan

Lees meer »

Danira Boukhriss Terkessidis langer thuis na geboorte van zoontje: “Na bevalling kon ik niet meer rechtop zitten”

In de podcast van Anja Daems, ‘Als de muren konden praten’, heeft Danira Boukhriss Terkessidis (34) het openhartig over de geboorte Naïm, het zoontje dat ze deelt met acteur Ward Kerremans. Hoewel ze naar eigen zeggen zeker op een roze wolk zit, kwamen er ook heel wat moeilijkheden bij kijken. “De pijn achteraf was nog erger dan de bevalling zelf.

Lees meer »