Recordaantal klachten over De Watergroep

De Vlaamse Ombudsdienst kreeg sinds begin dit jaar al 219 klachten over De Watergroep, het grootste drinkwaterbedrijf in Vlaanderen. Dat is een record en nu al meer dan heel vorig jaar, schrijft Het Laatste Nieuws zaterdag. Het gaat onder meer over abnormaal hoge facturen en problemen met de klantendienst.

 

Meer krantenkoppen in België

25 kandidaten voor N-VA Anzegem: “Bestuur met gezonde begroting”

N-VA Anzegem heeft haar lijst en programma klaar voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. “Een correct en verantwoordelijk bestuur, dat is waarvoor we staan”, stelt kandidaat-burgemeester Koen Tack (62).
The post 25 kandidaten voor N-VA Anzegem: “Bestuur met gezonde begroting” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Goldband zorgde tijdens uitbundig optreden voor ‘aardbeving’ in Rotterdam

Goldband is wellicht verantwoordelijk voor de “aardbeving” die een aantal inwoners van de Willemstoren in Rotterdam vorig jaar gevoeld hebben. In mei 2023 belden enkele huurders van de bovenste verdiepingen de hulpdiensten nadat ze een reeks trillingen gevoeld hadden. Al lijkt het er nu op dat een optreden van Goldband verantwoordelijk is voor het voorval.

Lees meer »

Nog altijd bijna 3.000 leerkrachten te kort. En deze centrumstad spant de kroon

Er worden nog altijd 2.800 leerkrachten gezocht. Dat is het op één na hoogste cijfer van de afgelopen tien jaar. Brussel en Antwerpen hebben het hoogste aantal vacatures, Sint-Niklaas vervolledigt de top drie. “Dat interimmers moeilijk te vinden zijn, wisten we. Maar zelfs voor een volledig schooljaar vinden we niemand. Dat heb ik nog nooit meegemaakt”, zegt directeur Filip Dierickx.

Lees meer »

Sacochen vliegen duchtig door het luchtruim op Leiehoekkermis

Zaterdag toonde de Leiehoek zich van zijn sportiefste kant. Naast nog een laatste promotiecampagne voor de twee kandidaat wijkburgemeesters voordat ze zaterdagavond de strijd tegen elkaar aanbinden was het vooral uitkijken naar de vierde uitgave van het Kuurns kampioenschap Sacoche werpen en het vierde dartstornooi van de Leiehoek.
The post Sacochen vliegen duchtig door het luchtruim op Leiehoekkermis appeared

Lees meer »

Bewoners Azaleastraat zetten de bloemetjes buiten in Ardooie

Met een straatfeest hebben de buren uit de Azaleastraat in Ardooie de zomermaanden feestelijk afgesloten. Naar buurtbewoner Donald Debel met uiterste precisie uitrekende, telt deze kortste, maar daarom niet de minst levendige straat van de Bloemenwijk 24 bewoners.
The post Bewoners Azaleastraat zetten de bloemetjes buiten in Ardooie appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Honden etende immigranten” en “abortus na geboorte” tegen “We gaan niet terug”: dit was het pittige debat tussen Kamala Harris en Donald Trump

Kamala Harris en Donald Trump hebben dinsdagnacht in Philadelphia hun eerste – en tot nader order enige – debat gehouden in de aanloop naar de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Het werd een verbeten strijd, maar zonder duidelijke winnaar. Trump hamerde onophoudelijk op zijn favoriete onderwerp immigratie, Harris had zich dan weer duidelijk voorgenomen om de Amerikaanse kiezers ook een positieve visie op

Lees meer »

Danira Boukhriss over geboorte van haar zoontje: “Als het nog een kwartier langer had geduurd, werd het gevaarlijk”

In de podcast van Anja Daems, ‘Als de muren konden praten’, heeft Danira Boukhriss Terkessidis (34) het openhartig over de geboorte van haar zoontje Naïm, die ze deelt met acteur Ward Kerremans. Hoewel ze naar eigen zeggen zeker op een roze wolk zit, kwamen er ook heel wat moeilijkheden bij kijken. “De pijn achteraf was nog erger dan de bevalling

Lees meer »