Noodweer trekt over Vlaanderen: gewonden nadat springkasteel wegwaait in Nieuwpoort

In Nieuwpoort hebben felle windstoten zaterdagnamiddag voor paniek gezorgd. Enkele springkastelen gingen de lucht in terwijl er nog kinderen opzaten. Ook elders in Vlaanderen veroorzaakt de hevige wind problemen.

 

Meer krantenkoppen in België

Stefanie (32) opent Flowers & Braids in Oostnieuwkerke: “Mensen kunnen hier terecht voor het opsteken van haar, vlechtwerk en maquillage”

Stefanie Werbrouck opent op zondag 15 september officieel haar zaak Flowers & Braids. Bij Flowers & Braids kunnen dames terecht voor feestkapsels, maquillage en workshops.
The post Stefanie (32) opent Flowers & Braids in Oostnieuwkerke: “Mensen kunnen hier terecht voor het opsteken van haar, vlechtwerk en maquillage” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vooruit Roeselare trekt met verjongde ploeg naar de kiezer: “Willen ook de volgende zes jaar mee besturen”

Vooruit stelde zaterdag haar lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen voor. Het inzetten op verjonging én op ervaring kon op veel bijval rekenen bij eregast Conner Rousseau. “Ik zie jong, oud, kleur en vooral veel goesting.”
The post Vooruit Roeselare trekt met verjongde ploeg naar de kiezer: “Willen ook de volgende zes jaar mee besturen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vooruit Kortrijk hekelt flip-flop-houding van Team Burgemeester en N-VA rond halve knip in Bissegem: “Je laat uw ploeg toch niet in de steek?”

Bij Vooruit Kortrijk zijn ze niet te spreken over de plotse koerswijziging bij Team Burgemeester en N-VA rond de halve knip in Bissegem. Beide partijen keurden die maatregel mee goed, maar pleiten nu – zo’n maand voor de gemeenteraadsverkiezingen – voor het terugdraaien van die knip. “Je laat uw ploeg toch niet in de steek? Kiezen voor verkeersveiligheid vergt moed

Lees meer »

Vermoedelijke bestuurder (21) aangehouden na joyride met ambulance

In Antwerpen is een tweede verdachte gevat in het onderzoek naar de ambulance die zondag (even) werd gestolen tijdens een medische interventie. Dat meldt het Antwerpse parket. Het gaat wellicht om de man die achter het stuur kroop en met de ambulance wegreed. De 21-jarige Antwerpenaar is aangehouden door de onderzoeksrechter.

Lees meer »

Filip en Mathilde betalen 85.975 euro per jaar: meer details over het studentenleven van prinses Elisabeth op Harvard

Slechts 15 procent van de studenten slaagt in de gruwelijk moeilijke toelatingsproef van het prestigieuze Harvard en kroonprinses Elisabeth hoort daarbij. Zij verdwijnt even van de koninklijke bühne en verhuist naar de Amerikaanse campus. Hoe zal haar leven aan een van ‘s werelds beste universiteiten eruitzien en hoe wist zij de Harvard-elite te overtuigen van haar kunnen? “Ze is niet

Lees meer »