LIVE VUELTA. Rit voor avonturiers, rode trui O’Connor is best alert op steile slotklim

Vandaag in de Vuelta ligt de start in Ùbeda. Het wordt een rit voor avonturiers. De strijd voor de vlucht van de dag kan hevig worden. Er zijn weinig moeilijkheden in de eerste honderd kilometer, tot de Puerto Mirador de las Palomas (2de cat.) de finale inleidt. Finishen doen we na 158 km in Cazorla op een klim van 3de categorie. Niet lang, wel steil. De laatste 800 meter gaan aan gemiddeld ruim 13%. Secondegewin kan hier heus. Rode trui O’Connor is maar beter alert. 

Meer krantenkoppen in België

Vlimmeren rouwt om Bart (42), die overleed na crash tegen aanhangwagen: “Hier verwacht je geen ongevallen met zware afloop”

In het dorpscentrum van Vlimmeren (Beerse) wordt met verslagenheid gereageerd op het verkeersongeval waarbij zaterdagavond de 42-jarige motorrijder Bart J. uit Wechelderzande (Lille) om het leven is gekomen. Het ongeval gebeurde rond 17.30 uur in de Hoogstraat, vlak bij het parochiecentrum waar een eetfestijn plaatsvond. “Dat de sfeer de hele avond zeer bedrukt was, hoef ik je niet te vertellen.”

Lees meer »

Lichaam van vermiste Belgische toeriste (28) teruggevonden in Thailand: lokale autoriteiten gaan uit van spijtig ongeval

De Belgische toeriste (28) die sinds vrijdag vermist was in de provincie Mae Hong Son, in het noorden van Thailand, is dood teruggevonden. Dat werd door de lokale politie bevestigd aan VTM NIEUWS. De lokale autoriteiten gaan uit van een spijtig ongeval. Het lichaam van de vrouw wordt morgen overgebracht naar Chiang Mai, de hoofdstad van de provincie.

Lees meer »

OPROEP. Zit jij in een studentenkot dat je ouders kochten als investering?

Een nieuw academiejaar, een nieuwe dramatische zoektocht naar een studentenkot. Of niet, als je ouders doelbewust investeerden in eentje, zodat jij nu gerust je valies én rugzak kan pakken. Kochten jouw ouders een kot aan, en trek jij nu erin? Of verblijf jij al in zulke investeringspoten? We horen graag jullie verhaal, in een telefoontje met jou en je ouders,

Lees meer »

Trump dreigt Taylor Swift na haar steunbetuiging voor Kamala Harris: “Ze zal er een prijs voor betalen”

Taylor Swift steekt het niet onder stoelen of banken: ze zal deze presidentsverkiezingen stemmen op Kamala Harris. Die keuze maakte ze woensdag ook nog eens bekend op Instagram na het verkiezingsdebat tusen Trump en Harris. Iets waar de Amerikaanse oud-president Donald Trump (78) niet mee gediend lijkt. “Ik was toch al geen fan van haar”, vertelt hij aan ‘Fox News.

Lees meer »

Lichaam gevonden in Anderlecht: wetsdokter komt ter plaatse

De hulpdiensten werden zondagmorgen opgeroepen omdat passanten een lichaam opmerkten in het kanaal langs de Nijverheidskaai in Antwerpen. De brandweer kwam ter plaatse en bracht het levenloze lichaam aan wal. Een wetsdokter kwam ter plaatse en moet uitsluitsel geven over de doodsoorzaak.

Lees meer »